georgesandu.ro

Atmosferă lejeră și decoruri impresionante în culorile naturii - iată de ce ați putea alege să organizați o nuntă în Padurea Cernica.

Giulia și Mircea au ales realizarea unei nunti in Padurea Cernica, specificul acestui eveniment fiind culorile naturii. Evenimentele de inspirație Wood sunt extrem de actuale. Iar crearea unui cadru decorat cu elemente naturale, în culori calde este decorul perfect pentru o nuntă relaxată dar, totodată, romantică.

Avantajele unei nunti in Padurea Cernica

Avantajul realizării unei nunți cu un astfel de specific este că te poți folosi de ceea ce îți oferă natura. Iar natura are, de cele mai multe ori, foarte multe de oferit. Astfel rezultatul nu poate fi altul decât fotografiile de nunta spectaculoase.

Fiind din apropierea Bucureștiului, mirii au ales Pădurea Cernica pentru cel mai important eveniment al vieții lor. Astfel cadrul natural și luminos au devenit decorul perfect al unei nunți pline de zâmbete și emoție.

O nuntă în care a dominat culoarea verde, întrepătrunsă cu nuanțele de maro ale copacilor. Toate acestea s-au întrepătruns cu frumoasele culori calde alese pentru a decora spațiul ceremoniei. Albul, bejul, rozul bujorilor, toate au completat acest eveniment idilic și romantic. O astfel de nuntă este  potrivită pentru perioada primăvară-vară, când culorile pădurii sunt vii.

Luna mai este luna bujorilor, tocmai de aceea buchetele domișoarelor de onoare au completat buchetul miresei cu o pată de culoare. Am ales să surprindem atât emoțiile invitaților și ale mirilor, cât și cadrul natural superb.

Astfel am realizat fotografii pline de zâmbete, în culori calde și naturale. Atât invitații, cât și mirii s-au lăsat purtați de decorul unei nunți de basm, marcată de atmosferă plăcută și de bun-gust.

Nunta Giuliei și a lui Mircea a fost, dincolo de orice, o încununare a sentimentelor puternice pe care aceștia le au. Iar tematica inspirată de natură nu a făcut decât să le accentueze fericirea și emoția din ziua nunții prin lumini și decoruri spectaculoase.

Casă de piatră, Giulia și Mircea!

 

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA