Anca și Iulian sunt îndrăgostiți de albul imaculat al zăpezii, tocmai de aceea au ales pentru această ședință foto Trash the Dress Valea Doftanei. Peisajul de iarnă ne-a inspirat pentru această ședință, iar fotografiile se axează atât pe detalii, cât și pe cadre ample cu cei doi.

Esența acestei ședințe foto a fost nonconformismul celor. Astfel eleganța evenimentului a fost combinată cu influențe din zona rock, totul într-un fundal de poveste. Am combinat culorile naturale și luminoase cu accente de culoare atunci când am fotografiat detalii, realizând astfel de amintiri:

În plus, am folosit alb și negru pentru a accentua emoțiile și elementele care fac diferența:

Traseul nostru a fost Câmpina-Valea Doftanei, încununând realizarea acestor cadre reușite cu o masă delicioasă la faimosul Restaurant Atra din Valea Doftanei.

Succesul unor fotografii reușite constă în naturalețe și emoție. Ședințele foto Trash the Dress sunt, de obicei, mult mai relaxate față de fotografiile realizate în ziua nunții. Cei doi își pot alege locuri inedite unde să-și creeze amintiri. O ședință Trash The Dress în Valea Doftanei poate fi o alegere inspirată dacă vă doriți peisaje superbe și elemente din natură.

Fotografiile realizate pentru Anca și Iulian sunt luminoase și pline de zâmbete. Un set de amintiri care sper că îi va face să zâmbească și peste ani.

Alb infinit într-o ședință foto Trash the Dress Valea Doftanei!

  Email

  Tel

  Tipul evenimentului

  Servicii:

  Album Foto

  Sedinta foto "Trash the dress"

  Data evenimentului

  UNDE ARE LOC EVENIMENTUL? ( ORASUL, NUMELE EXACT AL RESTAURANTULUI SI A SALONULUI )

  CE IUBESTI MAI MULT LA IMAGINILE MELE ?

  CUM AI DESCRIE EVENIMENTUL TAU ÎN CÂTEVA CUVINTE?

  Cui mulțumesc pentru recomandare?
  InstagramfacebookGoogleRecomandareAltele

  Prin apasarea butonului "TRIMITE" sunt de acord cu procesarea datelor mele introduse in formular cu scopul de a primi un raspuns la cererea trimisa si pentru comunicari ulterioare referitoare la aceasta cerere.

  CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA