georgesandu.ro

Anca și Iulian sunt îndrăgostiți de albul imaculat al zăpezii, tocmai de aceea au ales pentru această ședință foto Trash the Dress Valea Doftanei. Peisajul de iarnă ne-a inspirat pentru această ședință, iar fotografiile se axează atât pe detalii, cât și pe cadre ample cu cei doi.

 

Esența acestei ședințe foto a fost nonconformismul celor. Astfel eleganța evenimentului a fost combinată cu influențe din zona rock, totul într-un fundal de poveste. Am combinat culorile naturale și luminoase cu accente de culoare atunci când am fotografiat detalii, realizând astfel de amintiri:

În plus, am folosit alb și negru pentru a accentua emoțiile și elementele care fac diferența:

Traseul nostru a fost Câmpina-Valea Doftanei, încununând realizarea acestor cadre reușite cu o masă delicioasă la faimosul Restaurant Atra din Valea Doftanei.

Succesul unor fotografii reușite constă în naturalețe și emoție. Ședințele foto Trash the Dress sunt, de obicei, mult mai relaxate față de fotografiile realizate în ziua nunții. Cei doi își pot alege locuri inedite unde să-și creeze amintiri. O ședință Trash The Dress în Valea Doftanei poate fi o alegere inspirată dacă vă doriți peisaje superbe și elemente din natură.

 

Fotografiile realizate pentru Anca și Iulian sunt luminoase și pline de zâmbete. Un set de amintiri care sper că îi va face să zâmbească și peste ani.

Alb infinit într-o ședință foto Trash the Dress Valea Doftanei!

    Email

    Tel

    Cum va gasesc pe Instagram ?:

    Tipul evenimentului

    Servicii:

    Data evenimentului

    Unde are loc evenimentul ( nume restaurant si oras )?

    Cui mulțumesc pentru recomandare?
    InstagramFacebookGoogleRecomandareFotografi-Cameramani

    PRIN APASAREA BUTONULUI " Trimite " SUNT DE ACORD CĂ DETALII MELE DIN FORMULARUL DE CONTACT SA FI COLECTATE ȘI PRELUCRATE PENTRU A RĂSPUNDE LA CEREREA MEA.

    CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA