Sedinta foto in Muntii Bucegi – Delia și Andrei

Cum am realizat o sedinta foto in Muntii Bucegi

După o nuntă în culorile naturii, cu elemente precum lemnul și florile naturale, totul învăluit în culori calde, Delia și Andrei au ales să realizăm împreună o sedinta foto in Muntii Bucegi, Busteni. Cei doi și-au dori să păstreze stilul în care a fost nunta. Astfel am folosit munții și brazii seculari pe post de decor, totul învăluit în luminile calde și plăcute ale naturii.

Sedinta foto Munti Busteni

Muntii Busteni, banca, priveliste superba, vegetatie

Fiind atrași de natură și frumos, cu Delia și Andrei am realizat o sedinta foto bazându-ne doar pe ceea ce pădurea munților Bucegi ne-a oferit. Mult lemn, nuanțe de verde și jocuri de lumini. O atmosferă romantică și intimă care îi reprezintă pe cei doi îndrăgostiți care se știu de mici.

Sedinta foto perfecta

O ședință foto plină de zâmbete, pace, emoții și căldură în care totul s-a îmbinat cu peisajul suberb din munții Bucegi. Am profitat de culorile calde ale lemnului pentru a pune în evidență specificul dorit de miri. Am păstrat tematica Wood Inspiration a nunții celor doi pe care o puteți vedea aici. Astfel cadrul și atmosfera au fost relaxate și calde.

Ce am realizat în această sedinta foto?

Fotografii de nuntă speciale, în care ne-am folosit cadre largi și de peisajul superb. Ca de obicei, cei doi au fost sfătuiți să se comporte cât mai natural. Mereu încerc să îi determin pe miri să se exprime cât mai liber pentru a obține fotografii unice. Astfel am creat o sedinta foto in Muntii Bucegi pe care cei doi, originari din Slatina, sper să o păstreze ca pe o amintire de preț peste ani.

Fotograf de poveste

Scopul meu nu este de a face simple fotografii, ci de a crea povești și de a surprinde emoții. Iar în aceasta sedinta foto din Muntii Bucegi am ales să surprind emoția și liniștea acestui cuplu tânăr.

 

  Email

  Tel

  Tipul evenimentului

  Servicii:

  Album Foto

  Sedinta foto "Trash the dress"

  Data evenimentului

  UNDE ARE LOC EVENIMENTUL? ( ORASUL, NUMELE EXACT AL RESTAURANTULUI SI A SALONULUI )

  CE IUBESTI MAI MULT LA IMAGINILE MELE ?

  CUM AI DESCRIE EVENIMENTUL TAU ÎN CÂTEVA CUVINTE?

  Cui mulțumesc pentru recomandare?
  InstagramfacebookGoogleRecomandareAltele

  Prin apasarea butonului "TRIMITE" sunt de acord cu procesarea datelor mele introduse in formular cu scopul de a primi un raspuns la cererea trimisa si pentru comunicari ulterioare referitoare la aceasta cerere.

  CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

  Call Now Button