georgesandu.ro

Cum alegem fotograful pentru o nuntă de vis

Tu știi ce criterii sunt esențiale în alegerea unui fotograf de nuntă?

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața noastră și alegerea unui fotograf de nunta este esențială. Chiar dacă pregătirea ei nu este foarte ușoară și necesită timp,  ziua respectivă trebuie să fie una dintre cele mai frumoase. Și cum imortalizăm aceste momente unice, dacă nu prin fotografie?

De aceea, fotograful în ziua nunții voastre este omul cheie. Cu siguranță îți dorești să ai amintiri frumoase și peste ani. Dar care sunt principalele criterii esențiale în alegerea unui fotograf de nunta, astfel încât fotografiile să păstreze emoțiile și peste ani?

O bună orientare și observare a site-ului de prezentare

Cum era digitală este la putere și totul la un click distanță, acest lucru pare foarte simplu. Site-ul este cartea de vizită a unui fotograf. Un site curat și elegant denotă professionalism.

Aici putem descoperi cele mai frumoase fotografii realizate. O privire mai amănunțită pe portofoliu poate fi un criteriu definitoriu în alegerea fotografului perfect pentru nunta mult visată. Astfel ne putem da seama ce stil urmărește, dacă surprinde emoția și chiar momentele spontane.

 

 alegerea unui fotograf de nunta alegerea unui fotograf de nunta alegerea unui fotograf de nunta

Siguranța că indiferent de situație nu veți rămâne fără fotograf

Plănuim totul până în cel mai mic detaliu, dar de multe ori nu luăm în considerare și evenimentele neașteptate. Un fotograf profesional este întotdeauna atent la aceste detalii, chiar dacă noi nu le vedem. De aceea, este foarte important să știm de la bun început dacă acesta are un coleg de breaslă, să zicem așa, care îl va înlocui într-un caz nefericit. Doar nu vă doriți să nu aveți parte de pozele mult așteptate.

Disponibilitatea fotografului – Este o perioadă determinate de timp?

Nu putem programa și preveni chiar totul,mai ales de la sosirea invațiilor până la plecarea acestora. Un alt criteriu esențial în alegerea fotografului este timpul. Trebuie să vă informați dacă fotograful ales de voi vă va însoți până la final sau timpul acestuia este limitat.

Cât de repede primim pozele de la eveniment

Și acum vine întrebarea la care toate miresele, mai ales, așteaptă un răspuns. Cât timp va trece până voi primi fotografiile? Toate aceste detalii pot depinde de cât de ocupat este fotograful în acel moment și de cât timp este necesar în editarea fotografiilor. Este recomandat să întrebați de la bun început fotograful și astfel veți primi un răspuns prompt și sigur din partea lui.

O bună comunicare între voi

Ultimul și cel mai esențial criteriu este comunicarea. Persoana care te va însoți și va surprinde cele mai frumoase momente din viața ta, trebuie să știe să le surprindă și prin prisma ta.

Acum că aveți toate aceste informații, alegerea unui fotograf ar trebui să vă ușureze munca. Dacă în schimb, nu aveți siguranță, puteți realiza o ședință de probă și astfel vă puteți convinge că alegerea voastră este cea mai potrivită. Acum nimic nu vă mai poate strica nunta mult visată, nu e așa?

Dacă te-au ajutat aceste mici sfaturi, te invit să arunci o privire în portofoliul meu.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA