georgesandu.ro

Nunta de toamna prin ochii unui fotograf

De ce să alegi toamna ca anotimp pentru nunta

Orice eveniment este o provocare pentru un fotograf. Mai ales că toamna este recunoscută ca fiind anotimpul în care fotograful își pune în valoare simțul artistic. Cu ajutorul acestui decor natural de poveste, la o nunta de toamna, caut să obțin cadre care surprind emoția din ochii mirilor, nașilor și invitațiilor.

Un fotograf profesionist va profita la maximum de acest cadru natural, plin de culoare și emoție. Astfel va crea amintiri importante pline de emoție, culoare și zâmbete.

Unii miri evită să aleagă toamna ca perioadă pentru nuntă, dar aceste culori uimitoare ale anotimpului, pot transforma o nunta de toamna într-o adevărată poveste. Imaginea naturii poate deveni un aliat important pentru ca nunta voastră să fie desprinsă dintr-un cadru de poveste.

Nunta de toamna – un decor natural, parcă desprins dintr-o poveste

Culorile anotimpului și emoțiile din ziua nunții voastre se vor îmbina atât de bine, în fotografia de nunta și vă vor ajuta să aveți parte de un decor, parcă desprins dintr-o poveste. Acum toamna nu are cum să nu vă cucerească!  Veți obține o atmosferă romantică și intimă, folosindu-vă de ceea ce vă oferă natura. Iar natura are, de cele mai multe ori, foarte multe de oferit.

Ca și fotograf, toamna m-a cucerit deja! În acest cadru mirific de toamnă pot obține o fotografii de nuntă, care ies din tipare, mai ales prin emoție și peisaj. Luminile calde și plăcute ale naturii vor creea decorul perfect.

nunta de toamna

nunta de toamna   nunta de toamna

nunta de toamna


Toamna încerc să obțin mai mult decât fotografii. Toamna încerc să surprind culoare și fericire.  Să scot în evidență în această fotografie de nunta un  eveniment relaxat, în care invitații s-au simțit bine și unde culorile aduc un plus de bucurie.  Să obțin printr-un cadru natural de poveste, o nunta de toamna perfectă!

Acest lucru se poate vedea în amintirile pe care le creez. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi  mai multe fotografii aici.

 

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA