georgesandu.ro

Fotografia in stil contemporan și cum am realizat o ședință foto la cazinoul din Constanța cu Irina și Andrei

Irina și Andrei, un cuplu îndrăgostit de arhitectură și de fotografia in stil contemporan

Dar ce înseamnă de fapt fotografia in stil contemporan? Ei bine, acest tip de fotografie reprezintă un mod de afirmare și exprimare. În acest tip de fotografie trecutul se împletește cu prezentul, iar estetica constă în emoție și imaginație.

Pentru un fotograf orice nou eveniment este o provocare. Obiectivul este întotdeauna obținerea unor materiale de calitate superioară, dar și surprinderea emoțiilor.

Irina și Andrei sunt un cuplu îndrăgostit de arhitectură, de trecut și de istoria în sine. Ei au știut de la început ce tip de fotografie își doresc.  Așa am realizat o ședință foto la cazinoul din Constanța, unde  fotografia in stil contemporan se îmbină perfect cu stilul lor, mereu  reconfortantant și surprinzător.

De ce cazinoul din Constanța

Cazinoul din Constanța este o clădire veche, fiind printre primele construite în oraș după ce acesta a ieșit de sub influența Imperiului Otoman. Este un loc încărcat de istorie și perfect pentru cei pasionați de trecut. Arhitectural este o clădire unică în țară, dar și în afara granițelor.

Fiind atrași de trecut și de arhitectură, cu Irina și Andrei am realizat o ședință foto, unde fotografia in stil contemporan a fost vedeta momentului, bazându-ne doar pe ceea ce interiorul cazinoului Constanța ne-a oferit.

Simplitatea și rafinamentul decorului, parcă desprinse din filmele de dragoste, și existența elementelor vechi au creat o atmosferă romantică și intimă care îi reprezintă pe cei doi îndrăgostiți.

Fotografia in stil contemporan transmite

Și-au dorit o ședință foto, încărcată cu iubire, dar și cu elemente din trecut!  Fotografia în stil contemporan a surprins  emoţia caldă pe care cei doi au transmis-o. Și nu oriunde, ci într-un cadru plin de elemente vechi, încărcate cu istorie.

Astfel am avut parte de o ședință foto plină de zâmbete, pace, iubire și căldură în care totul s-a îmbinat cu decorul din cazinoul Constanța. Am profitat de culorile calde ale vitraliilor pentru a pune în evidență specificul dorit de miri.

Astfel, cadrul și atmosfera au fost relaxate și calde. Tematica ne-a ajutat să dăm culoare amintirilor ce vor fi privite cu drag și peste 50 de ani.

fotografia in stil contemporan

fotografia in stil contemporan

fotografia in stil contemporan

Ce am realizat în această sedință foto?

În primul rând amintiri demne de înrămat și oameni fericiți. Atunci când discut cu mirii, încerc să îi înțeleg cât mai bine, să li se potrivească stilul și în același timp să îi determin să se exprime cât mai liber pentru a obține fotografii unice.

Alături de ei, fotografia în stil contemporan a prins viață la cazinoul din Constanța, într-o tematică ce va rămâne veșnic vie și va fi privită cu drag și peste ani.

Acestea sunt fotografii de nuntă speciale, care redau fericirea și extazul unui cuplu, într-un mod cât mai real. Și fiindcă din fotografia in stil contemporan nu trebuia să lipsească  unicitatea și frumusețea naturii, faleza Mării Negre ne-a oferit cadre largi și un peisaj superb. Ca de obicei, cei doi au fost sfătuiți să se comporte cât mai natural.

fotografia in stil contemporan

fotografia in stil contemporan

Mereu încerc să îi determin pe miri să se exprime cât mai liber pentru a obține fotografii unice. Astfel, ședința foto a fost pe stilul celor doi, plină de iubire, emoție, zâmbet și elemente din trecut.

 

Dacă ți-a plăcut această ședință foto și vrei să descoperi mai multe idei de nunta ,poți vedea fotografiile aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA