georgesandu.ro

Cum am realizat o sedinta foto trash the dress, în inima naturii, cu Delia și Andrei

Sedinta foto trash the dress este dedicată în totalitate mirelui și miresei, după ce  marele eveniment a avut loc.

Acest tip de sedinta foto trash the dress presupune ca rochia sa fie supusă unor încercări îndrăznețe, care îi vor păstra integritatea sau nu. Aici ține de fiecare mireasă în parte.  Cele mai multe dintre mirese aleg un peisaj mai boem, unde au posibilitatea să trateze cu deosebită prudență rochia. Delia și Andrei au ales un astfel de cadru boem, în inima naturii, pentru amintiri cât mai frumoase și peste ani.

Despre sedinta foto trash the dress

Sedinta foto trash the dress este un stil de fotografie de nuntă care contrastrează prin eleganța hainelor și locația aleasă. Este catalogată drept un curent modern și foarte îndrazneț în materie de nunți.

Sedinta foto trash the dress are loc după ce marele eveniment a trecut. Aici surprind cadre memorabile cu cei doi miri, oferindu-le fotografii care scot în evidență iubirea și strălucirea lor.

Sedinta foto trash the dress în inima pădurii cu Delia și Andrei

Delia și Andrei, au ales un cadru natural, de toamnă, unde sentimentele lor să se împletească într-un mod cât mai natural cu natura.

După ce am stabilit de comun acord toate detaliile legate de sedința foto și cu simțul creativ bine pus la punct, am pornit la drum împreună cu proaspătul cuplu căsătorit.

Sedinta foto a avut loc  într-un cadru natural, care să scoată din rutină modul în care e perceput şi imortalizat un eveniment important din viața lor.

sedinta foto trash the dress

sedinta foto trash the dress

Ce am obținut în această sedinta foto trash the dress

Aici au avut șansa să se rupă de civilizație și să își dea frâu imaginației. S-au relaxat și s-au bucurat de natură!

În această sedinta foto trash the dress s-au bucurat de cadrele feerice, bogate în culorile toamnei! Și rochia nu a avut de suferit!

Ca fotograf profesionist, mă bucur de fiecare cadru în parte și de ceea ce îmi oferă cuplul căsătorit. Astfel, mi-au oferit libertatea de a suprinde cadre cu adevărat unice și pline de bucurie și relaxare.

Împreună cu ei ne-am folosit de elementele naturale pentru a capta cadre atipice, cum ar fi crengile căzute, lumina printre copaci, înserarea, lemnul, munții, văile. Ca fotograf profesionist, profit la maximum de acest cadru natural, plin de culoare și emoție. Acestă sedinta foto trash the dress le-a oferit amintiri importante pline de emoție, culoare și zâmbete.

Culoare și iubire într-un cadru de poveste

Culorile naturii și iubirea transmisă prin priviri a celor doi s-au îmbinat atât de bine în această sedinta foto ajutându-mă astfel pe mine, ca fotograf profesionist, să captez imagini care vor dăinui și peste ani, parcă desprinse dintr-o poveste.

Fotografiile realizate în cadrul sedintei foto trash the dress, prin natura lor sunt originale, pline de umor, creativitate și nu te-ai sătura să le privești nici peste ani.

Aici am obținut mai mult decât fotografii. Toamna și culorile ei au scos în evidență un cadru relaxat, fericit, împlinit în care mirii s-au simțit bine și au mai pus în fotografie un plus de bucurie. Au pozat cât mai puțin și s-au bucurat de tot ce îi înconjoară.

Acest lucru se poate vedea în amintirile pe care le creez. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi  mai multe fotografii aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu