georgesandu.ro

Dansul mirilor, un moment important captat în fotografia de nunta

Fotografia de nunta deși pare ușoară nu este absolut deloc. Ca fotograf profesionist mereu trebuie să fii omul potrivit la momentul potrivit și să nu scapi niciun moment important. Aici vorbim în primul rând de dansul mirilor, un moment unic și important pentru cei doi, plin de însemnătate și emoție.

Fotografia de nunta prin ochii unui fotograf

Fotografia de nunta este foarte importantă, mai ales prin valoarea ei sentimentală. Aici intervine și fotograful, cât și stilul lui fotografic. Prin obiectivul meu, fotografia de nunta trebuie să urmeze un fir epic normal, fără regizări sau artificii. Mai exact, mă regăsesc în stilul fotojurnalistic, intrat destul de recent la noi, care spune o poveste prin imagini.

Dansul mirilor și fotografia de nunta

Dansul mirilor este unul dintre evenimentele care trebuie să urmărească un fir epic. Efectiv, este primul dans alături de persoana iubită ca soț și soție. Acum, fotografia de nunta trebuie să spună povestea voastră în pași de dans. Prin obiectivul meu, fotografia de nunta va fi asemeneni unui puzzle, ce completează natural evenimentul fericit, surprins prin prisma emoției, iubirii și mai ales a naturaleții.

De ce este important ca fotografia de nunta să surprindă dansul mirilor, asemeni unei povești

Nu este o noutate că de-a lungul timpului, dansul mirilor s-a schimbat foarte mult. Dacă înainte erau doar câțiva pași simpli, pe un vals clasic, acum a luat amploare, fiecare cuplu abordând un stil diferit.

În ziua nunții, mirii își vor pune sentimentele și emoțiile în pași de dans și vor da tot ce este mai bun din ei. Fotografia de nunta trebuie să spună povestea dansului vostru, fără regizări sau alte artificii, păstrându-i atmosfera și farmecul, cu râsete, cu momente speciale și stângăciile micuțe, dar drăguțe, imortalizate pentru totdeauna.

dansul mirilor, un moment important captat în fotografia de nunta

dansul mirilor, un moment important captat în fotografia de nunta

Ce trebuie să transmită fotografia de nunta

Da, fotografia de nunta trebuie să spună o poveste emoționantă și valoroasă! De aceea este foarte importantă fotografia de nuntă și fotograful ales. Ca fotograf profesionist am responsabilitatea să captez cele mai frumoase momente și să creeze amintiri memorabile pentru cupluri.

Trebuie să  știu cum să fotografiez dansul mirilor în așa fel încât să pun în evidență partea plăcută a dansului și prin obiectivul meu să captez emoția simțită de fiecare în parte în acel moment frumos, unic și sensibil.

Deși fotografia de nunta este o imagine statică, dacă urmează firul epic al dansului ,poate transmite mult mai multe emoții și să vă arate mereu o poveste, mai exact povestea voastră de dragoste.

Rezultatul final trebuie să transmită emoția și sentimentele momentului, iar voi să retrăiți din nou și din nou nunta voastră de vis.

Ce obțin prin fotografiile realizate de mine

În primul rând detaliile fac diferența! Iar fotografia de nunta îmbină elementele specifice oricărei nunți cu momente importante care contează pentru cei doi miri. Dansul mirilor este un astfel de moment! Ca de fiecare dată, am realizat mai mult decât fotografii, am creat amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți.

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu