georgesandu.ro

Ce trebuie să ai în vedere atunci când realizezi o sedinta foto trash the dress în decembrie

Sedinta foto trash the dress reprezintă de fapt starea de spirit a cuplului proaspăt căsătorit. Deși este o ședintă foto ce are în prim plan mireasa, poate fi ușor transformată într-o ședință ideală de cuplu.  Decembrie este o lună a naturii, iar decorul este incontestabil din punct de vedere al atmosferei și esteticii.

Sedinta foto trash the dress este un concept nou, dar tot mai des cerut de cupluri și poate avea valențe diferite în zilele noastre. În funcție de abordările personale ale celui care fotografiază, dar și din perspectiva mirilor, poți obține fotografii inedite.

Sedinta foto trash the dress nu este pe atât de ușoară pe cât am putea crede la început. Mai ales că în luna decembrie subiecte și locuri de fotografiat există din belșug. Uneori poate fi mai dificil să ne apropiem de oameni, dar pentru a avea fotografii reușite trebuie să avem o bună comunicare de la început.

Ți-am pregătit în acest articol câteva sfaturi la îndemână, pentru o sedinta foto trash the dress de efect. Iată care sunt:

Alege să introduci în fotografie cât mai mult din peisaj

Deși la prima vedere poate ai impresia că proaspătul cuplu căsătorit nu mai e în prim plan în poză, vă înșelați. Peisajul în luna decembrie este un cadru extrem de important în fotografie. Mai ales că decorul natural aduce un plus de romantism, culoare și transmite emoție în fotografie.  Împreună cu proaspătul cuplu căsătorit poți obține fotografii inedite de familie, într-un decor desprins parcă din basme.

Folosită corespunzător în fotografie, natura are capacitatea de a transforma o fotografie obișnuită într-una excepțională și la final să te bucuri de niște imagini de impact.

 

Ai grijă să folosești lumina naturală în avantajul tău

Provocarea în sedinta foto trash the dress ține și de faptul că lumina se schimbă în mod constant. De asemenea, nu trebuie să uităm că ziua este mult mai scurtă. Pentru a obține un album impresionat de fotografii, pe gustul celor doi, trebuie să te pliezi repede pe diferite situații. De asemenea, trebuie să identifici oportunitățile bune de fotografiat. La final trebuie să ai fotografii corect expuse, de efect și nu în ultimul rând să transmită emoție.

Ai grijă să surprinzi de fiecare dată cadre inedite cu cei doi și mai ales zâmbetul

Cadrele inedite cu cei doi surprinse spontan nu sunt deloc de neglijat atunci când vorbim despre sedinta foto trash the dress. În general, aici trebuie să fii atent la detaliile din jur și să ai imaginație. Împreună cu ei poți experimenta unghiuri speciale de fotografiere, unde poți capta frumusețea naturii și zâmbetul lor. Și luna decembrie este foarte ofertantă dacă ne gândim la peisaj.

Ce trebuie să obții prin fotografiile tale

Întotdeauna prin fotografiile pe care le faci încearcă, ca fotograf profesionist, să plasezi cuplul în cadru principal, pentru a lua contact cu starea sau mesajul transmis, dar profită și de peisaj. În această sedinta foto trash the dress, poți experimenta cel mai bine și mai ales te poți juca cu detaliile și nu în ultimul rând, nu uita să trasnmiți o poveste.

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu