georgesandu.ro

Cununia religioasă, amintirea plină de emoție

Pentru un cuplu cununia religioasa este văzută ca fiind unul dintre cele mai prețioase momente. De aceea, un fotograf profesionist are responsabilitatea să capteze cele mai frumoase fotografii și să creeze amintiri memorabile pentru cupluri. Mai ales că fotografiile sunt amintiri pentru totdeauna! Și cununia religioasă este un astfel de moment plin de emoție și însemnătate pentru cei doi.

Dacă stăm să ne gândim, cununia religioasa în biserică reprezintă un moment ideal pentru un fotograf profesionist, mai ales fiindcă poți obține cadre spectaculoase, ce înfățișează emoții, priviri fugare sau zâmbete sincere, în contextul unui moment înduioșător.

Cununia religioasa are reguli si obiceiuri specifice, asemeni unui ritual. Un fotograf profesionist va ști cum să surprindă momentele importante ale evenimentului si să pună în evidență tocmai fericirea de pe chipul mirilor. Cu siguranță va surprinde în fotografii cea mai frumoasa zi din viata voastră!

Aici un fotograf profesionist surprinde totul prin obiectivul său, mai exact magia momentului în sine. Aici primează fericirea, puritatea și naturalețea unui astfel de moment.

Cununia religioasa surprinsă în fotografie

Cununia religioasa este unul dintre evenimentele care trebuie să urmărească un fir epic. Efectiv, este momentul în care spui da încă o data și alegi să îți petreci viața alături de persoana iubită ca soț și soție. Acum, fotografia de nunta trebuie să spună povestea voastră cu un da hotărât. Prin obiectivul meu, fotografia de nunta va urma un fir epic, mai exact stilul fotojurnalistic, ce completează natural evenimentul fericit, surprins prin prisma emoției, iubirii și mai ales a naturaleții.

Cununia religioasa

Ce am surprins la cununia religioasă?

În primul rând amintiri demne de înrămat și oameni fericiți. Atunci când aleg să fotografiez miri, încerc să surprind cât mai bine emoția, iubirea, sensibilitatea lor în astfel de momente și astfel pot obține fotografii unice, ce vor spune o poveste chiar și peste ani.

Alături de miri, cununia religioasa prinde viață în fotografii, totul într-o tematică ce va rămâne veșnic vie și va fi privită cu drag și peste ani.

Acestea sunt momente de nunta speciale surprinse în fotografie ce redau într-un mod natural fericirea și extazul unui cuplu.

Ca fotograf profesionist, trebuie să  știu cum să fotografiez un astfel de moment, cum ar fi cununia religioasa, în așa fel încât să pun în evidență partea plăcută a ceremoniei și prin obiectivul fotografic să captez emoția simțită de fiecare în parte în acel moment frumos, unic și sensibil. Inclusiv emoția invitaților.

Ce obțin prin fotografiile realizate de mine

Ca de fiecare dată încerc să obțin mai mult decât fotografii. Încerc să surprind culoare și fericire.  Să scot în evidență în această fotografie de nunta un  eveniment plin de însemnătate, în care invitații la rândul lor au simțit emoția mirilor, iar zâmbetul sau lacrimile lor aduc un plus de bucurie.  Să obțin printr-un cadru natural de poveste, o cununie religioasa perfectă!

 Fotografia de nunta îmbină elementele specifice oricărei nunți cu momente importante care contează pentru cei doi miri. Cununia religioasa este un astfel de moment! Ca de fiecare dată, am realizat mai mult decât fotografii, am creat amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți. Și să îi fac și mai fericiți atunci când își răsfoiesc albumul foto.

 

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu