georgesandu.ro

Fotografia de nunta în decembrie

Fotografia de nunta are farmecul ei aparte, indiferent de luna în care ați ales să vă plănuiți nunta.

În schimb, pentru un fotograf profesionist, nunta organizată iarna poate însemna o mare provocare, mai ales dacă ne gândim puțin la vreme, vântul rece și cerul întunecat chiar și în timpul zilei. Dar și acest tip de fotografie de nunta este deosebită și unică datorită peisajului.

Până la urmă, orice eveniment este o provocare pentru un fotograf. Mai ales că iarna, fotograful își poate pune în valoare simțul artistic. La o nunta de iarna, caut să obțin cadre care surprind emoția din ochii mirilor, nașilor și invitațiilor prin prisma acestui cadru natural de poveste, aproape mirific.

Un fotograf profesionist va profita la maximum de acest cadru natural, rece dar în același timp bogat în culori și emoție. Astfel va crea amintiri importante pline de emoție, unicitate și zâmbete.

De ce să alegi iarna ca anotimp pentru nuntă

Chiar dacă până acum toată lumea vă sfătuia să vă plănuiți nunta doar în sezonul cald, nici decembrie nu e deloc o lună rea. Aveți șansa să organizați o nuntă de basm, unde Crăiasa Zăpezii îl întâlnește pe Făt Frumos într-un peisaj mirific.

O nuntă organizată iarna vă oferă şansa să fiți creativi, unici şi să ieşiți din tiparul nunţilor de vară, mai ales prin fotografia de nunta. Iarna aveți parte de o gamă variată de decoraţiuni sclipitoare, care creează o atmosferă magică şi de basm. Să nu mai punem la socoteală și rochia albă de mireasă.

Într-adevăr, când vă gândiți la o nuntă organizată iarna, primul lucru care vă vine în minte este vremea nefavorabilă cu ninsori și temperaturi sub zero grade.

Dar, totuși  puteți avea și nunta de vis în timpul iernii, dacă știți cum să o plănuiți. Iată câteva sfaturi pentru un album de nuntă memorabil.

Fotografia de nunta iarna – un decor natural, parcă desprins dintr-o poveste

În primul rând, imaginea naturii poate deveni un aliat important. Mai ales dacă vă doriți ca nunta voastră să fie desprinsă dintr-un cadru de poveste.

Culorile reci ale iernii și emoțiile din ziua nunții voastre se vor îmbina atât de bine, în fotografia de nunta încât veți obține un decor, parcă desprins dintr-o poveste.  Astfel, fotografia de nunta va transmite o atmosferă romantică și intimă, folosind doar sentimentele voastre și ceea ce oferă natura. Iar natura are, de cele mai multe ori, foarte multe de oferit.

Ca și fotograf,  recunosc că iarna este un anotimp pretențios. Dar extrem de frumos și bogat! În acest cadru, îmbrăcat în alb, și plin de poveste pot obține fotografia de nuntă, care iese din tipare, mai ales prin emoție, peisaj și unicitate. Luminile reci, dar în același timp și plăcute ale naturii vor creea decorul perfect.

Iarna obțin mai mult decât fotografii. Iarna surprind magie. Reușesc să scot în evidență în această fotografie de nunta povestea unui cuplu, un basm frumos. Să obțin printr-un cadru natural de poveste, o nunta de iarna perfectă!

Acest lucru se poate vedea în amintirile pe care le creez. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi  mai multe fotografii aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu