georgesandu.ro

4 întrebări importante pe care trebuie să i le adresezi unui fotograf profesionist

Rolul unui fotograf profesionist este esențial la o nuntă. Captarea tuturor momentelor frumoase și speciale din acea zi fiind responsabilitatea lui principală. Nunta este un eveniment important, de care vrei să te bucuri pe moment. Dar vrei să îți privești fotografiile cu aceeași bucurie și peste ani. De aceea, este foarte important ca de la început să știi anumite lucruri esențiale despre acel fotograf profesionit cu care vrei să colaborezi.

Iată aici cele 4 întrebări esențiale pe care nu trebuie să le omiți atunci când discuți cu un fotograf profesionist despre marele eveniment din viața ta:

  1. Numărul de poze pe care le primiți de la un fotograf profesionist după nuntă

Da, fiecare mireasă își dorește un număr impresionant de fotografii, după ce marele eveniment a trecut. Trebuie să ții cont că răspunsul la această întrebare diferă de la un fotograf profesionist la altul. Iar numărul de fotografii din aparat diferă de numărul de poze prelucrate. Fiecare fotografie de nunta este prelucrată și apoi predată.  Dar numărul estimativ de fotografii pe care un fotograf profesionist le livrează se încadrează între 800 și 1000 de poze.

Pentru că îți dorești fotografii frumoase și unice trebuie să ții cont de faptul că fotografia este o artă, și nu presupune doar apăsarea butonului de declanșare al aparatului de fotografiat.

  1. Ce se întâmplă dacă fotograful de nuntă nu mai poate ajunge

Deși în general orice fotograf profesionist își respectă înțelegerile, pot apărea și evenimente neplăcute, total neprogramate. Este foarte important ca atunci când stabilești întâlnirea cu un fotograf profesionist să aduci în discuție și acestă problemă. Și bineînțeles, cum se poate rezolva sau pe cine poate recomanda în schimb. Nu ți-ai dori ca în ziua nunții să rămâi fără fotograf, nu?

  1. Pe ce stil de fotografie se axazează

Un fotograf profesionist poate merge pe mai multe stiluri de fotografie, cele mai cunoscute fiind stilul jurnalistic și fotografia clasică. Chiar dacă ți-a plăcut ce ai văzut pe pagina de prezentare, trebuie să te axezi pe stilul care ți se potrivește cel mai bine. De aceea, este foarte important ca fotograful să îți ofere informațiile necesare despre fiecare stil în parte și împreună să luați decizia cea mai bună.

  1. Ce surprinde în fotografiile sale

Dincolo de aparențe, fotografia trebuie să transmită fericirea pură din gesturile mici ale mirilor și invitaților.

Un fotograf profesionit trebuie să obțină fotografii de nuntă care transmit bucurie. Fotografiile trebuie să fie pline de zâmbete, pace, emoție și căldură, într-o atmosferă plăcută, alături de invitați.

Ca fotograf profesionist, întotdeauna prin fotografiile pe care le fac încerc să plasez cuplul în cadru principal, pentru a lua contact cu starea sau mesajul transmis. Și ca de fiecare dată, încerc să realizez mai mult decât fotografii și să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți.

Dacă vrei să afli cum pasiunea pentru fotografie a devenit o meserie făcută cu profesionalism, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor

Portofoliu

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu