georgesandu.ro

Cununia civila, primul moment împreună

Cununia civila primul moment împreună

Primul moment ca soț și soție începe de la cununia civila

Cununia civila este primul prag emoțional pe care îl trec cei doi îndrăgostiți. Atunci se aude clar și răspicat primul da, se poate vedea prima roșeață în obraji, prima lacrimă de fericire, primul zâmbet.

Și cum sunt aceste momente captate pentru totdeauna? Prin fotografie! Jobul meu ca fotograf profesionist este să fac oamenii fericiți! Iar cununia civilă reprezintă un moment ideal pentru un fotograf profesionist. Mai ales fiindcă poți obține cadre spectaculoase, ce înfățișează emoții, priviri fugare sau zâmbete sincere, în contextul unui moment înduioșător. Totul începe cu o poveste și trebuie să se termine tot cu o poveste, ce o privești cu drag și peste ani.

Ce trebuie să surprindă un fotograf profesionist la cununia civila

Aici primează întru totul emoția. Cununia civila este un moment special ce redă într-un mod natural fericirea și extazul unui cuplu.

Este normal ca după cununia civila, să primești și pozele mult așteptate. De aceea, este foarte important să îți alegi fotograful care îți poate oferi ce îți dorești. Un fotograf profesionist are sarcina de a nu rata niciun moment de la cununia civila. Acolo emoția primează! Privirile ușor timide, lacrimi și zâmbete de fericire sunt cadre ce nu pot fi scăpate și care spun o poveste unică, mai exact povestea voastră, văzută prin obiectivul meu.

Ce trebuie să transmită fotografia?

Fotografiile trebuie să spună o poveste emoționantă și valoroasă! Tocmai din această cauză este foarte important să ai o bună comunicare cu fotograful ales. Rolul meu ca fotograf profesionist este să captez cele mai frumoase momente și să creez amintiri memorabile pentru cupluri.

Trebuie să  știu cum să surprind fiecare moment în parte chiar dacă timpul efectiv al cununiei în fața ofițerului de stare civilă nu durează decât câteva minute. Prin obiectivul meu captez și transpun în fotografie emoția simțită de fiecare în parte în acel moment frumos, unic și sensibil.

Deși fotografia este o imagine statică, dacă urmează firul epic, poate transmite mult mai multe emoții și să vă arate mereu o poveste. Mai exact povestea voastră de dragoste.

Rezultatul final trebuie să transmită emoția și sentimentele momentului, iar voi să retrăiți din nou și din nou primul da de la cununia civila.

Cununia civila primul moment împreună

Cununia civila primul moment împreună

Ce captez prin fotografiile mele?

Ca de fiecare dată încerc să obțin mai mult decât fotografii. Încerc să surprind culoare și fericire.  Să scot în evidență în această fotografie de nunta un  eveniment plin de însemnătate, în care invitații la rândul lor au simțit emoția cuplului, iar zâmbetul sau lacrimile lor aduc un plus de bucurie.  Să obțin printr-un cadru natural de poveste, o cununie civila perfectă!

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu