georgesandu.ro

O nunta de primavara

Dacă ai ales ca nunta ta să fie primăvara, ai luat o decizie foarte bună! Vei avea  parte de o nuntă ca în povești! Primăvara îi va oferi evenimentului tău cel mai important o semnificație aparte și un farmec unic! Florile de primăvară, decorul și natura care prind viață vor contrui un peisaj ideal pentru o nunta care celebreaza dragostea, bucuria și viața.

Și pentru ca totul să iasă perfect, ai nevoie de un fotograf profesionist care să îți capteze fiecare moment important, fiecare zâmbet și lacrimă de fericire. De ce? Fiindcă toate duc la crearea acelui album de nuntă unic și special, ce spune fără cuvinte povestea fiecărui moment trăit în cea mai importantă zi.

Până la urmă, orice eveniment este o provocare pentru un fotograf. Mai ales că o nunta organizată primăvara, îi declanșează fotografului simțul artistic.Ca fotograf profesionist, caut să obțin cadre care surprind emoția din ochii mirilor, nașilor și invitațiilor prin prisma acestui cadru natural de poveste, aproape mirific.

Un fotograf profesionist va profita la maximum de acest cadru natural, bogat în culori. Astfel va crea amintiri importante pline unicitate și zâmbete.

De ce să alegi primăvara ca anotimp pentru nunta

Aveți șansa să vă organizați o nuntă de basm, desprinsă parcă din basme.

O nunta organizată primăvara vă oferă şansa să fiți creativi, unici şi să ieşiți din tiparul nunţilor de vară.

Într-adevăr, când vă gândiți la o nuntă organizată primăvara, primul lucru care vă vine în minte este posibilitatea schimbării vremii.

Dar, totuși  puteți avea și nunta de vis, indiferent de vreme, dacă știți cum să o plănuiți.

o nunta primavara

o nunta primavara

Iată câteva sfaturi pentru un album de nuntă memorabil

În primul rând, imaginea naturii poate deveni un aliat important. Mai ales dacă vă doriți ca nunta voastră să fie desprinsă dintr-un cadru de poveste.

Culorile vii și emoțiile din ziua nunții se vor îmbina atât de bine în fotografia de nunta încât vei obține acel decor special și unic, pe care l-ai visat mereu.  Astfel, fotografia de nunta va transmite o atmosferă romantică și intimă, folosind doar sentimentele voastre și ceea ce oferă natura. Iar natura primăvara revine la viață și are foarte multe de oferit.

Ce obțin prin fotografiile mele

Ca și fotograf,  recunosc că primăvara este un anotimp ideal pentru fotografia de nuntă, fiind extrem de frumos și bogat! În acest cadru, plin de poveste pot obține fotografia de nuntă, care iese din tipare, mai ales prin emoție, peisaj și unicitate. Luminile reci, ce se împletesc cu cele calde, vor duce la decorul perfect.

Primăvara obțin mai mult decât fotografii. Primăvara surprind magia. Reușesc să scot în evidență în această fotografie de nunta povestea unui cuplu, un basm frumos. Să obțin printr-un cadru natural de poveste, o nunta de primăvară perfectă!

Acest lucru se poate vedea în amintirile pe care le creez. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi  mai multe fotografii aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu