georgesandu.ro

fotografia de nunta Bucuresti

Ce este fotografia de nunta Bucuresti?

În cuvintele mele, ca fotograf profesionist fotografia de nunta este pasiunea și munca mea în același timp. Pare o întrebare suficient de simplă pentru a răspunde de la început. Dar nu este chiar așa. Prin fotografie reușești să captezi toate activitățile din ziua unui eveniment, de la cununie,  pe toată perioada nunții și până la recepție.

Fotografia este o artă

Este o artă pe care am descoperit-o în timp și de care mă bucur la fiecare eveniment la care particip. O nuntă pentru un fotograf profesionist poate fi ca o zi de muncă ca oricare alta, dar pentru un cuplu este momentul cel mai important. Fotografia în sine pentru ei marchează noi începuturi din viața unui cuplu. O zi pe care mireasa o viseaza încă din copilărie. Este o zi pe care și părinții o așteptau cu drag și poți capta în fotografia  fiecare lacrimă de fericire a lor sau momentele de tandrețe, când mamele îți îmbrățișează copiii. Este o zi unică și specială pentru ei, o zi care nu se va mai repeta, dar poți să revezi amintiri dragi în fotografia de nunta.  Cu alte cuvinte, fotografia de nunta păstrează vie această amintire, atât de specială pentru toți.

Ce îmi place la fotografia de nunta Bucuresti?

Ca fotograf profesionist, trebuie să mă asigur că  fotografia de nunta iese așa cum își doresc. Accentul se focusează pe arta acesteia și pe partea emoțională.  Fotografia nu trebuie privită ca un efort major din partea fotografului sau ca o modalitate foarte bună de a face bani, ci ca pe o artă pură, pentru că asta înseamnă de fapt fotografia.  În era digitalului este foarte simplu să cumperi  un aparat foto și să cochetezi cu el, dar unele momente odată scăpate nu mai pot fi captate.

Acestea în fotografie sunt unice și frumoase în starea lor pură, surprinse spontan și nicidecum regizate.  Cum ar fi ca tatăl să se pregătească să meargă pe culoar cu mireasa în orice clipă și aparatul să nu mai funcționeze. Un fotograf profesionist întotdeauna are un aparat fotografic în plus la el. Astfel de momente îmi place să captez în fotografia de nunta pentru că ai șansa să surprinzi reacții neașteptate începând de la acel moment magic când mirele și mireasa se întâlnesc.

Ce surprind în fotografiile mele din bucuresti?

Ca de fiecare dată, încerc să realizez mai mult decât fotografii, încerc să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă, ca fotograf profesionist este să fac oamenii fericiți. Iar emoția este elementul de bază în această fotografie de nuntă. Dincolo de aparențe, prin fotografia de nunta captez și văd fericirea pură din gesturile mici ale oamenilor. Și la final, obțin fotografii de nuntă speciale, pline de zâmbete, pace, emoție și căldură. Iar totul se  într-o atmosferă romantică și intimă care să îi reprezinte pe cei doi îndrăgostiți. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

Poti vizualiza portofoliul meu foto Bucuresti mai jos

Portofoliu

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu