georgesandu.ro

Poate te întrebi de ce am ales să fac acest blog. Mi-am dorit să îți pot povesti din experiența mea ca fotograf profesionist de nuntă. Să îți împărtășesc din cunoștințe și să îți spun de ce am ales fotografia de nuntă. Și mai ales, să vorbesc despre nunțile la care particip și la care am bucuria de a fotografia evenimentul.

Totul a început ca o pasiune

Totul a început ca o pasiune, dar asta știi deja iar motivul pentru care m-am îndrăgostit de fotografia de nuntă și bineînțeles de meseria de fotograf profesionist, a fost că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni noi, ce mă ajută să mă dezvolt profesional și personal. Cu alte cuvinte, niciodată nu vin obosit de la un evenimet, ci încărcat cu energie pozivită primită de la oameni.

Ca fotograf profesionist aleg să surprind iubirea

Nu mai spun de cuplurile de îndrăgostiți, care își unesc destinele și m-au ales pe mine, ca fotograf profesionist, să le surprind fiecare moment al nunții lor. Emoții unice care îmi sunt transmise și mie prin intermediul lor. Ei transmit ceva foarte curat în imagini, emoții adevărate, stări, bucurii. Și mai ales, îmi oferă șansa de a fotografia într-adevăr un cuplu într-un mod special. Treaba mea ca fotograf profesionist este să le surprind în fotografii povestea de dragoste.

Ca fotograf profesionist, sunt foarte mândru să văd cupluri care respectă conceptul de iubire și de căsătorie, care aleg un drum frumos în doi, ca o familie. Nu mai spun de diferitele tradiții pe care le descopăr și declarațiile speciale de dragoste.

Surprind emoții autentice

De-a lungul timpului, de când am decis să fiu fotograf profesionist, m-am axat foarte mult în meseria mea în a surprinde emoții autentice de la evenimentele la care particip, dar care în același timp să detaliez momentele cheie din ziua evenimentului.

Fiecare eveniment la care particip, ca fotograf profesionist, îmi dezvoltă imaginația, viziunea pentru a putea crea povești pentru cuplurile care mă aleg ca fotograf. Provocarea constă doar în imagini. Ele trebuie să spună povestea din ziua nunții lor.

Dacă există un lucru pe care aș putea să-l schimb,aș adăuga mai multe ore în ziua respectivă, mai ales că lumina naturală dă fotografiei de nuntă acel ceva mult căutat.

Ce satisfacție îmi aduce să fiu fotograf profesionist de nuntă?

Am ales să fiu fotograf de nuntă pentru că simțeam nevoia de a face ceva extraordinar pentru fiecare cuplu.

Fotografia de nunta este valoroasă, atât pentru mine cât și pentru mirii mei. Fotografiile pe care le faci devin patrimoniul familiei și sunt amintiri prețioase care sunt transmise din generație în generație. Nepoții iubesc să se uite la bunicii lor în fotografiile lor de nuntă.

Ca fotograf profesionist de la o nuntă îmi place să creez amintiri. Iar fotografia de nuntă se concentrează mai mult pe captarea și surprinderea sentimentelor din ziua nunții. Ca atare, meseria mea este destul de frumoasă și importantă, nu? Dacă ți-am stârnit interesul, descoperă povestea din spatele fotografiior aici.

 

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu