georgesandu.ro

Ce nu lipseasca unui fotograf

În momentul în care ești căutat pentru noi evenimente, în cazul meu nunțile, înseamnă că mirii tăi au încredere în tine pentru că tu ca fotograf profesionist să le surprinzi în fotografie cele mai importante momente din cea mai frumoasă și pregătită zi. Nunta lor!

Când am început să lucrez ca fotograf profesionist de nunta, recunosc că am avut câteva emoții pentru că nu știam dacă aveam la dispoziție toată aparatura. Luam în calcul și evenimente precum schimbarea vremii și  lumina nefavorabilă. Când vine vorba de nunți, ca fotograf profesionist de nunta pregătirea și situațiile inedite trebuie să devină cei mai buni prieteni ai tăi.

Iată o listă cu toate echipamentele esențiale care nu trebuie să îi lipsească unui fotograf profesionist de nunta.  De când m-am apucat de fotografie și până în ziua de astăzi, pot spune că tot am adăugat pe listă lucruri noi ce nu trebuie să îi lipsească unui fotograf profesionist.

Lista îmi permite să mă concentrez asupra lucrurilor importante pe care trebuie să le am și să nu uit niciodată nimic. Cel mai important este să îmi fac treaba bine și să am miri fericiți.

  1. Este indicat ca un fotograf profesionist de nunta să aibă la el 2 aparate și acumulatori

De obicei, aleg să am la mine 2 aparate și obiective diferite. În cazul în care unul dintre aparate nu mai face față, sunt pregătit cu un al doilea aparat și inclusiv acumulatori. Trebuie să fii pregătit pentru astfel de situații, mai ales că ai un material de livrat și vrei să le oferi mirilor tăi amintiri unice, fără să îți scape vreun moment. Cu alte cuvinte, echipamentul este cel mai important inclusiv cel de rezervă! Întotdeauna asigură-te că acumulatorii sunt încărcați în avans.

  1. Un obiectiv cu zoom mediu

Ca fotograf profesionist de nunta întotdeauna am în geantă și un obiectiv cu zoom mediu. Este obiectivul pe care îl am la îndemână de cele mai multe ori. Această distanță focală este excelentă pentru portrete de nuntă și fotografiile de tip fotojurnalism. Îți oferă atât perspective largi cât și strânse. Deschiderea destul de largă îmi dă o anumită flexibilitate în spații care nu sunt foarte bine luminate.

  1. Un fotograf profesionist de nunta nu pleacă fără blițuri, stative și lumini

Utilizarea unui blitz extern poate fi un obiect salvator atunci când trebuie să faci fotografii dar lumina natural nu te ajută. Ca fotograf profesionist de nunta trebuie să folosesc diferite tehnici de fotografiere atunci când lumina natural nu mă mai ajută.  De asemenea, un trepied bun te va salva dacă lucrezi la lumină foarte scăzută sau compoziția imaginilor împreună. Luminile de asemenea pot fi foarte folositoare.

  1. Întotdeauna să ai carduri de memorie la tine

Este indicat ca întotdeauna să ai cât mai multe carduri decât crezi că ai nevoie. În mod obișnuit, cardurile sunt de la 16 până la 128 GB. Dar cele mai folosite carduri sunt cele de 64 GB. Niciodată nu știi un număr exact de fotografii pe care trebuie să le faci la o nuntă și este indicat să ai mai mult de două carduri la tine.

fotograf profesionist de nunta

Ce nu lipseasca unui fotograf

Ca fotograf profesionist de nunta, de fiecare dată încerc să realizez mai mult decât fotografii și să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți. Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu