georgesandu.ro

Cununia religioasa in aer liber

Suntem deja la jumătatea lunii iulie, iar sezonul nunților este în plină desfășurare. Ceea ce înseamnă că o mulțime de oameni vor participa la diferite evenimente, începând de la cununia religioasa în aer liber și până la petrecere.

În ultima perioadă a început să ia amploare și la noi cununia religioasa în aer liber. Într-adevăr, să fii în natură, sub un nuc sau pur și simplu sub cerul liber pare inimaginabil de frumos. Și pentru mine, ca fotograf profesionist, dar și pentru miri și invitați. Mă bucur că mirele și mireasa sunt tot mai deschiși spre astfel de ceremonii. Fotografiile sunt minunate și exprimă atât de multă emoție și trăire la intensitate maxină.

De ce să alegi cununia religioasa în aer liber. Mai multe fotografii de la aceasta nunta puteti vedea aici

Cununia religioasa în aer liber

Cununia religioasa în aer liber este cunoscută și sub denumirea de nunta în natură. De ce? Este plină de farmec, de emoție și de culoare. Aici este pur și simplu este vorba de a putea să te bucuri de natură fără a pierde nimic. Indiferent dacă sunteți miri cărora vă place să călătoriți să stați în natură sau să vă uitați la lucruri frumoase, acest tip de cununie religioasa este posibil să vă facă puțin să vă pună pe gânduri. Dacă nu găsiți preot care să accepte sau un astfel de local, dacă îți dorești să o faci în oraș. Sau cea mai întâlnită întrebare, oare o să le placă? Din experiența mea ca fotograf profesionist pot să vă spun că acest tip de eveniment în natură surprinde într-un mod foarte plăcut pe fiecare dintre invitați. Pe lângă faptul că este un concept nou adoptat la noi, natura are farmecul ei. Transmite magie și iubire!

Cum să alegi locația unde vei avea cununia religioasa

Dacă te hotărăști să te bucuri de o cununie religioasă în aer liber, uite și niște sfaturi de care trebuie să ții cont. Dacă simți că nu te poți îndepărta prea mult de oraș, sunt multe localuri care au adoptat acest concept. Rezervă-ți din timp data și de restul se ocupă ei. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este distanța. Asigură-te că alegi la o distanță decentă, sau dacă nu asigură-le transportul. Bine, asta în cazul în care îți dorești să ai invitații alături de tine. Și ultimul, dar și cel mai important, trăiește intens, distrează-te, iubește și bucură-te alături de el de nunta voastră. Aceste trăiri și imagini pentru mine ca fotograf profesionist sunt de nedescris în fotografii.

Ce surprind în fotografiile mele

Ca fotograf profesionist, întotdeauna prin fotografiile pe care le fac încerc să plasez cuplul în cadru principal, pentru a lua contact cu starea sau mesajul transmis. Și ca de fiecare dată, încerc să realizez mai mult decât fotografii și să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți.

Oricare ar fi planurile tale, mi-ar plăcea să aud totul despre ele. Și de ce nu, să fiu fotograful tău la marele eveniment. Și dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu