Fotograf de incredere

Pentru cuplurile care sunt in cautarea unui fotograf nunta de incredere in Bucuresti sau din tara pot gasi aici parerile cuplurilor si a mireselor care au colaborata cu mine si au vrut sa impartaseasca experienta lor.

Totul despre un fotograf de incredere

Toate cuplurile cand se hotarasc sa stabileasca ziua nuntii intampina diferite probleme. Una dintre ele se numara si cautarea unui fotograf si a videograf. In cazul lor primul pas este sa apeleze la prieteni si sa ceara pareri dar nu de fiecare data se potriveste stilul fotografului, data sau bugetul. Pentru asta exista platforma Fotografi-Cameramani.ro acolo puteti gasi o multime de fotografi si cameramani cu stiluri diferite, buget dar cel mai important gasiti recenziile mirilor si experienta lor cu acestea.

Important! este ca aceste recenzii sunt verificate de platforma cu fotografii si date concrete. Puteti vedea cat de activ este fotograful sau cameramanul pe aceasta platforma. Asa ca daca doriti ma puteti gasi si pe mine pe aceasta plaforma intrand pe profilul meu premium.

 

Prin urmare am atasat si o imagine reprezentativa cu profilul meu

Fotograf de incredere

Sunt mandru sa fiu fotograf si ca am ocazia de a documenta viata cuplurilor indragostite.

 

Testimonial

Miruna Stoilescu

” L-am pandit pe George si desi era booked, am asteptat cuminte sa amane ceilalti miri. A fost cea mai buna decizie pentru ca am colaborat foarte bine. George este foarte deschis si placut, l-am simtit ca pe un prieten. Ne-a dat o gramada de tipsuri, ne-a invatat cum sa ne organizam ziua pe ore astfel incat sa avem timp pentru toate, a avut rabdare cu noi si a surprins cele mai faine reactii. Comunicarea cu el a fost super clara si concisa, ne-a oferit toate informatiile solicitate. Il recomand, as mai face nunta o data doar de dragul pozelor facute de el :)”

 

 

 

 Puteti verifica profilul aici sau portofoliul

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu