Fotografii de nunta naturale

Autentic, natural si multa iubire. Ingredientele nuntii perfecte

Sunt fotograf de nunta si in acesti ani am fost onorat sa fiu martor la nenumaroase evenimente care celebreaza iubirea. In tot acest timp am adunat suficiente dovezi astfel incat sa pot recomanda cateva lucruri celor ce urmeaza sa marcheze acest milestone din viata lor.

Am gasit 3 ingrediente importante atunci cand iti organizezi nunta:

Autenticitate

Acest eveniment este o expresie a cuplului, acea combinatie unica de personalitati si caractere ce isi doresc sa isi petreaca tot restul vietii impreuna. Orice lucru care intra in planificarea acestei zile importante ar trebui sa se potriveasca manusa cu cei doi indragostiti si nu ar trebui sa existe nici un compromis. Este despre voi si acest lucru trebuie sa se vada in toate alegerile voastre.

Spre exemplu, daca sunteti un cuplu care tine la traditii si le practicati in viata voastra le puteti introduceti coerent in tot conceptul nuntii. Dar daca nu sunteti unul, nu are rost sa le faceti pentru aparente sau pentru ca “Asa se face”. Se va vedea in fotografiile voastre si nu numai.

Exemplele sunt multiple, dar retineti, daca voi sunteti autentici si iubirea voastra e autentica asta e tot ce conteaza.

Fotografii de nunta naturale

Natural

Nunta a devenit o industrie la propriu. Sunt show-uri TV, reviste, targuri si multe alte lucruri. In mod evident toate acestea sunt puse cap la cap pentru a vinde diferite concepte de nunti si sunt multe… prea multe, insa prea putine pentru a fi customizate pentru fiecare cuplu in parte. Nu este imposibil, exista deja o cerere pentru nuntile in natura, in aer liber si sper sa vad tot mai multe de la an, la an. Ma bucur sa vad ca si in Bucuresti se deschid cat mai multe locatii in spatii deschise, simple si elegante care nu au nevoie decat de un design al spatiului, care si el poate fi elegant, stilat si personalizat.

Subiectul “natural” este foarte larg si se aplica, la fel ca in cazul autenticitatii, in fiecare aspect din universul nuntii.

Fotografii de nunta naturale

IUBIRE

Dragilor, fara iubire nu se poate!

Fotografii de nunta naturale

Fotografii de nunta naturale

Portofoli foto aici

Va incurajez sa meditati la aceste 3 ingrediente atunci cand veti incepe sa va organizati nunta. Eu va stau la dispozitie sa va capturez toate momentele voastre minunate la potentialul maxim.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu