georgesandu.ro

Nunta in natura Foret D’or

Organizarea unei nunți în aer liber poate fi o alegere minunată pentru un eveniment memorabil și romantic. Dacă vrei să experimentezi această experiență unică, atunci locația perfectă pentru nunta ta ar putea fi Foret D’or Events din București. Acest spațiu rustic, înconjurat de natură, poate fi o alegere pentru o nuntă în aer liber, cu un decor natural.

Nunta in natura Foret D’or

Nunta in natura Foret D’or

Foret D’or Events este un spațiu unic și special, din Bucureștiului. Această locație deosebită îți oferă oportunitatea de a-ți organiza nunta într-un mediu natural, cu un aer curat și proaspăt, departe de agitația și zgomotul orașului.

Locația este ideală pentru nunți în aer liber, cu spații verzi, loc de parcare la locatie si va poate oferi si un cort in caz ca vremea nu tine cu voi. Spațiul este bine întreținut, oferind un cadru natural și romantic, perfect pentru a crea amintiri de neuitat cu prietenii și familia ta.

Echipa de organizare de la Foret D’or Events este dedicată și profesionistă și vă va ajuta să vă planificați nunta în cel mai mic detaliu. De la aranjamentele florale și decorul la muzică și meniul, aceștia vor fi cu voi în fiecare pas al procesului. Echipa de organizare va asigura că evenimentul dvs. va fi perfect.

Locația poate găzdui o varietate de nunți, indiferent de mărimea sau stilul acestora. De la nunți mai intime, cu doar câțiva invitați, până la nunți mari, cu sute de persoane, Foret D’or Events poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele dvs. De asemenea, puteți să vă alegeți dintr-o gamă largă de opțiuni de meniu.

Nunta in natura Foret D’or

Nunta in natura Foret D’or

Galeria completa de la aceasta nunta o puteti accesa aici

În plus, Foret D’or Events oferă facilități moderne, Sisteme de iluminat, decor florar si cort. Puteți alege un DJ, muzică live sau un ansamblu tradițional pentru a adăuga o notă specială evenimentului.

Un alt avantaj este că această locație este situată in București, ceea ce o face o alegere convenabilă pentru invitații.

In cazul in care sunteti in cautarea unui fotograf de nunta din bucuresti puteti vizualiza portofoliul meu aici

Portofoliu

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu