Recomandare fotograf Bucuresti | Testimoniale

Toate testimanialele sunt luate direct din platformele dedicate si autorizate!

Puteti gasi testimoniale de la miri multumiti pe urmatoarele retele de socializare:

Recenzie clienti

Andreea Popescu Verifica sursa aici

„Un fotograf dhttp://- Andreea Popescu Sursa: https://www.fotografi-cameramani.ro/george-sandu_4382#testimonialse nota 10. Îl recomand cu încredere, drept dovada l-am solicitat și pentru nunta și botez. Un fotograf dedicat muncii lui, in același timp amuzant și “de Gașca”. Având in vedere ca, cununia noastră a fost in timp de pandemie, nu am avut opțiuni de a alege locul in care sa facem ședința foto, așa ca a trebuit sa o facem la starea civilă, plină de mașini, un tomberon și câțiva copăcei. Ei bine… pozele au ieșit de minune, ai zice ca au fost făcute cu totul in alta locație, asta datorită ideilor lui George.”

Macovei Calin Verifica sursa aici

„George a fost minunat in tot cadrul evenimentului. Desi anuntat din scurt, a ajuns in Targu Jiu cu o zi mai devreme ca sa faca fotografii si la cununie. In plus, este primul fotograf in fata caruia m-am putut simti natural, am fost noi asa cum suntem. Fara emotii ca stam la poze, fara pozitii obositoare, fara indicatii prea multe – naturalele & spontaneitate. Sa nu mai spun ca s-a straduit sa prinda toate momentele, pret de peste 16-18 ore. Si ca bonus, este un om cald, prietenos, cu care ne-am inteles perfect de la prima discutie. Per total, cea mai bune alegere pe care o puteam face. Recomand cu mult drag.”

Colette Sima Verifica sursa aici

„Excelent! Experienta cu George a fost extraordinar de buna, atat la cununia civila cat si la nunta. Ne-a indrumat si ne-a ascultat in acelasi timp. S-a adaptat rapid stilului nostru si a avut rabdare la editare si selectie, astfel incat sa simtim ca pozele sunt perfecte. A reusit sa prinda in poze exact starea noastra de spirit si stilul. Il recomand cu mare drag si cu siguranta toate evenimentele noastre de acum vor fi imortalizate de el:).”

Cezar-Iulian Mandă Verifica sursa aici

„George a fost singurul fotograf în care am avut încredere pentru cununia noastra. Cu toate ca nu ne pricepem la „stat în poza”, el a reușit să surprindă cadrele cele mai bune și încărcate de emoție. Suntem foarte mulțumiți de rezultatul final!”

Giulia Tanu Verifica sursa aici

„Cea mai tare experiență trăită alături de un super om. Pe lângă faptul ca a dat mereu dovada de profesionalism si talent, George te face să te simți ca și cum face parte din familie (si chiar face). Atmosfera este lejera, exact cum ar trebui sa fie, iar rezultatul este magic. Pentru noi George este mai mult decat un fotograf, pentru noi George este un prieten pe care vrem sa l avem alaturi la toate evenimentele ce vor urma! ❤️”

Hai să creăm ceva frumos împreună!

ABIA ASTEPT SĂ NE CUNOAȘTEM!