George Sandu

Despre mine

Fotografie George Sandu

 

      Salut!

Daca iti plac fotografiile mele si cauti o persoana dedicata, pasionata si plina de idei ai nimerit pe site-ul potrivit. Te poti uita ingaleria mea foto pentru a vedea si alte momente frumoase surprinse din viata altor persoane.

      Important!

Din pacate imaginea fotografilor din Romania este stricata de acei ” fotografi” ambulanti sau de ocazie care dezamagesc prin calitatea defavorabila a imaginii si intarzierea cu desavarsire a materialelor foto sau in cel mai rau caz posibil pierderea acestora. Pentru a evita situatiile neplacute puteti lua in considerare: pachetele “pompoase” cu multe materiale printate cadou sau preturi foarte mici a serviciilor.

     Un fotograf nu lucreaza numai in ziua nuntii

Toti au impresia ca un fotograf castiga bani multi in ziua unui evenimnent dar sa va explic ce anume implica aceasta activitate
Un fotograf in ziua nuntii este activ 20 ore cu + sau – 1 ora, in acest timp trebuie sa fie atent la detalii, gesturi, momente unice care se intampla doar o data in viata acelor persoane si nu trebuie ratate. De asemenea sa fie pregatit in condtitii de lumina slaba si locatie avand asupra lui echipamentele necesare 2 aparate, lumini, baterii, obiective si carduri de memorie cu o greutate minima de 8Kg ( geanta pe spate si aparatura foto ), toate acestea trebuie purtate pe tot parcursul zilei.
Dupa terminarea evenimentului un fotograf are de lucru cel putin 2 saptamani de la terminarea unui eveniment, pentru a verifica fiecare fotografie si de a le pregati petru predare.

In acest site veiti gasi pasiunea si dragostea unui om pentru fotografie si pentru oamenii din jurul lui. Stilul propriu si modul de abordare a fiecarui eveniment a adus satisfactie si bucurie cuplurilor proaspat casatoriti si nu numai..