Fotografii castigatoare

Nu sunt un impatimit al concursurilor dar cand si cand mai particip. Iata cateva fotografii castigatoare ( fotografie de nunta, sedinte foto, trash the dress, fotografie de botez. )

Aceasta fotografie este plina de peripetii :)). Am plecat la drum din Bucuresti imediat ce au luat sfarsit restrictiile pandemiei si am plecat spre Sinaia. Dar de la Ploiesti a plouat tot drumul si nu dadea semne ca se va opri curand. Am ajuns in zona si am hotarat sa facem totusi o plimbare cu masina cu speranta ca vom reusi sa facem o mini sedinta foto. Dupa cateva minute ploaia a incetat si s-a asternut o ceata peste tot. Un magar curies s-a indreptat catre aparatul foto si am profitat de ocazie inmortalizat momentul castigator.

Pe langa aceasta fotografie mai sunt si altele, asa ca va invit sa rasfoiti toata galeria foto de la aceasta sedinta.

Nu pot spune decat cuvinte de lauda, pentru Giulia si Mircea. De cand ii cunosc din 2018 cand am participat la nunta lor ca fotograf, am tot tinut legatura si pot spune ca ei sunt cei mai indragostiti oameni pe care ii cunosc. Asa ca intr-o zi am fugit la munte din Bucuresti in zona platoului bucegi si lacul bolboci pentru a fotografia si comemora 2 ani de la nunta.  Din zecile de fotografii una dintre ele a reflectat cel mai mult fericirea si dragoastea lor, drept urmare a fost si castigatoare :).

Pe langa aceasta fotografie mai sunt si altele, asa ca va invit sa rasfoiti toata galeria foto de la aceasta sedinta.

Call Now Button