georgesandu.ro

Corina & Ionut

Fotograf nunta

Fotograf nunta

Sinaia, una dintre cele mai cunoscute sta╚Ťiuni montane din Rom├ónia, a devenit o alegere popular─â pentru organizarea de nun╚Ťi ╚Öi evenimente speciale. Hotelul COTA O MIE, situat ├«n inima Mun╚Ťilor Bucegi, la o altitudine de 1000 de metri, este o loca╚Ťie perfect─â pentru o nunt─â de poveste.

Ca fotograf profesionist de nun╚Ťi, am avut oportunitatea de a lucra la multe evenimente organizate la Hotelul COTA O MIE ╚Öi am fost ├«ntotdeauna impresionat de frumuse╚Ťea loca╚Ťiei ╚Öi de aten╚Ťia la detalii oferit─â de echipa de organizare a nun╚Ťii.

Loca╚Ťia

Hotelul COTA O MIE ofer─â o priveli╚Öte panoramic─â impresionant─â asupra mun╚Ťilor ╚Öi a ora╚Öului Sinaia, cre├ónd un cadru natural ╚Öi romantic pentru o nunt─â de vis. Hotelul dispune de o sal─â de evenimente spa╚Ťioas─â, cu o capacitate de p├ón─â la 400 de persoane, oferind o gam─â larg─â de op╚Ťiuni pentru planificarea nuntii.

Decorul

Decorul este unul dintre punctele forte ale Hotelului COTA O MIE. Echipa de organizare a nun╚Ťii ofer─â o gam─â variat─â de op╚Ťiuni pentru decorarea s─âlii de evenimente, precum ╚Öi pentru buchetele ╚Öi aranjamentele florale. Fiecare aspect al decorului este atent planificat pentru a se potrivi temei ╚Öi stilului nun╚Ťii, iar rezultatele sunt ├«ntotdeauna impresionante.

Cateringul

Serviciile de catering sunt de asemenea de ├«nalt─â calitate la Hotelul COTA O MIE. Meniurile sunt personalizate pentru a se potrivi cu gusturile ╚Öi preferin╚Ťele fiec─ârui cuplu ╚Öi sunt preg─âtite de buc─âtari talenta╚Ťi. Masa nun╚Ťii poate fi servit─â ├«n sala de evenimente sau pe terasa cu vedere panoramic─â, oferind o atmosfer─â romantic─â ╚Öi natural─â.

Muzica și divertismentul

Echipa de organizare a nun╚Ťii poate oferi recomand─âri pentru muzic─â ╚Öi divertisment, inclusiv forma╚Ťii, DJ-uri ╚Öi arti╚Öti, pentru a crea o atmosfer─â unic─â ╚Öi memorabil─â pentru cuplul de ├«nsur─âtori ╚Öi invita╚Ťii lor.

Asisten╚Ťa ├«n planificarea evenimentului

Echipa de organizare a nun╚Ťii de la Hotelul COTA O MIE este profesionist─â ╚Öi atent─â la detalii, oferind asisten╚Ť─â ├«n planificarea evenimentului de la ├«nceput p├ón─â la sf├ór╚Öit. Fiecare aspect al nun╚Ťii este planificat cu aten╚Ťie, de la aranjamentele florale ╚Öi decorul s─âlii de evenimente, p├ón─â la serviciile de catering ╚Öi divertismentul evenimentului.

├Än concluzie, Hotelul COTA O MIE din Sinaia este o loca╚Ťie perfect─â pentru organizarea unei nun╚Ťi de vis ├«ntr-un cadru natural

Fotograf nunta