georgesandu.ro

Corina & Ionut

Fotograf nunta

Fotograf nunta

Sinaia, una dintre cele mai cunoscute stațiuni montane din România, a devenit o alegere populară pentru organizarea de nunți și evenimente speciale. Hotelul COTA O MIE, situat în inima Munților Bucegi, la o altitudine de 1000 de metri, este o locație perfectă pentru o nuntă de poveste.

Ca fotograf profesionist de nunți, am avut oportunitatea de a lucra la multe evenimente organizate la Hotelul COTA O MIE și am fost întotdeauna impresionat de frumusețea locației și de atenția la detalii oferită de echipa de organizare a nunții.

Locația

Hotelul COTA O MIE oferă o priveliște panoramică impresionantă asupra munților și a orașului Sinaia, creând un cadru natural și romantic pentru o nuntă de vis. Hotelul dispune de o sală de evenimente spațioasă, cu o capacitate de până la 400 de persoane, oferind o gamă largă de opțiuni pentru planificarea nuntii.

Decorul

Decorul este unul dintre punctele forte ale Hotelului COTA O MIE. Echipa de organizare a nunții oferă o gamă variată de opțiuni pentru decorarea sălii de evenimente, precum și pentru buchetele și aranjamentele florale. Fiecare aspect al decorului este atent planificat pentru a se potrivi temei și stilului nunții, iar rezultatele sunt întotdeauna impresionante.

Cateringul

Serviciile de catering sunt de asemenea de înaltă calitate la Hotelul COTA O MIE. Meniurile sunt personalizate pentru a se potrivi cu gusturile și preferințele fiecărui cuplu și sunt pregătite de bucătari talentați. Masa nunții poate fi servită în sala de evenimente sau pe terasa cu vedere panoramică, oferind o atmosferă romantică și naturală.

Muzica și divertismentul

Echipa de organizare a nunții poate oferi recomandări pentru muzică și divertisment, inclusiv formații, DJ-uri și artiști, pentru a crea o atmosferă unică și memorabilă pentru cuplul de însurători și invitații lor.

Asistența în planificarea evenimentului

Echipa de organizare a nunții de la Hotelul COTA O MIE este profesionistă și atentă la detalii, oferind asistență în planificarea evenimentului de la început până la sfârșit. Fiecare aspect al nunții este planificat cu atenție, de la aranjamentele florale și decorul sălii de evenimente, până la serviciile de catering și divertismentul evenimentului.

În concluzie, Hotelul COTA O MIE din Sinaia este o locație perfectă pentru organizarea unei nunți de vis într-un cadru natural

Fotograf nunta