Irina & Andrei

Pregatirile au avut loc la Hotel Moxa din Bucuresti si petrecerea la restaurant Elisabeta de langa parcul Cismigiu

Foto video nunta Bucuresti

Locatie pregatiri : Hotel Moxa

Locatie petrecere : Restaurant Elisabeta

Sedinta trash the dress: Cazino Constanta 

 

 

Rar se intampla sa ploua toata ziua la o nunta cel putin in cazul meu. Dar iata ca a sosit si acest ” cosmar ” al mirilor. Dece zic asta pentru ca toti miri sunt de parere ca nunta lor va fi distrusa. Eu zic ca este contrariu, o ploaie in ziua nunti nu face decat sa fie mai interesanta :). Luam cazul acestei nunti minunate cu Irina si Andrei. Inca de dimineata a inceput sa ploua mocaneste si nu dadea semne ca se va opri curand. Miri au luat in calcul ca va ploua in ziua nunti si au hotarat sa faca pregatirile la Hotel Moxa de pe Calea Victoriei cee ce a fost o decizie minunta.

Pregatirile si sedinta foto a fost facuta in totalitate la hotel si puteti vedea mai jos cum a iesit. Cred ca a fost o decizie minunata deoarele locatiile de genul acesta sunt decorate frumos cu arhitectura si stil interesant. In cazul in care nu gaseau loc la acest hotel aveau multe alte modalitati de a gasi cum ar fi airbnb. Este benefica o locatie la pregatiri chiar daca va fi soare la nunta, ajuta la rezultatul final a fotografiilor.

 

Daca totusi doriti sa faceti pregatirile acasa iar vremea nu va permite sa iesiti afar puteti sa va ganditi la o sedinta foto trash the dress. Avantajul este ca esti mult mai relaxat si nu mai esti presat de timp, plus ca aceste imagini va completa albumul foto. Asa ca bucurativa de ziua nuntii chiar daca va fi urat afara deoarece sunt numeroase posibilitati de a surprinde momentele frumoase.

Foto video nunta Bucuresti

Foto video nunta Bucuresti

Foto video nunta Bucuresti 1

Foto video nunta Bucuresti 3

Foto video nunta Bucuresti 4

Foto video nunta Bucuresti 4

Foto video nunta Bucuresti 6

Foto video nunta Bucuresti 6