Nunta in aer liber cu Razvan si Cristina

Nunta in aer liber la gradina cu licurici

Nunta in aer liber

Nunta a avut loc la: Gradina cu licurici

Pregatiri nunta: Cherie Hotel Boutique & Restaurant

Verighete: Teilor

 

” Excelent! Experienta cu George a fost extraordinar de buna, atat la cununia civila cat si la nunta. Ne-a indrumat si ne-a ascultat in acelasi timp. S-a adaptat rapid stilului nostru si a avut rabdare la editare si selectie, astfel incat sa simtim ca pozele sunt perfecte. A reusit sa prinda in poze exact starea noastra de spirit si stilul. Il recomand cu mare drag si cu siguranta toate evenimentele noastre de acum vor fi imortalizate de el:).” TestimoniaColette Cristina Sima

 

Ador evenimentele in aer liber din multe motive dar cel principal este ca are loc ziua si pot surprinde cele mai frumoase fotografii cu miri dar si cu invitatii cand soarele apune. Cred ca in viitorul apropiat tot mai multi miri vor opta pentru acest tip. Evident ca trebuie sa existe si un plan bine pus la punct in cazul in care vremea nu tine cu noi.

 

Nunta in aer liber

Nunta in aer liber Nunta in aer liber Nunta in aer liber Nunta in aer liber 2

Gradina cu Licurici

Un loc special care se afla in Bucuresti este gradina cu licurici. Avantajul acestui loc este spatiul generos si ca ai posibilitatea sa faci nunta in aer liber dar si in interior asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Cand am zis spatiu generos nu am glumit, in acest loc ai acces pe ponton pe raul dambovita. Loc de joaca pentru copii cu trambulina, leagan, tiroliana etc.

Gradina cu licurici

Nunta in aer liber 3

Nunta in aer liber 4 Nunta in aer liber 5

Nunta in aer liber 6

Nunta in aer liber 7