georgesandu.ro

Emilia & Alin

Nunta de poveste

Sedinta foto de cuplu

Ca fotograf, am avut ocazia să lucrez la o sedință foto de cuplu în Comana, o zonă pitorească situată în apropierea Bucureștiului. Locația aleasă pentru această sesiune foto a fost un ponton acoperit de stuf și pampas, care oferea o atmosferă deosebită și o priveliște frumoasă asupra lacului.

Cuplul avea o vestimentație lejeră de vară, care se potrivea perfect cu atmosfera relaxată și plină de energie a locației. Am început sesiunea foto pe ponton, unde am putut profita de lumina naturală și de priveliștea asupra lacului. Am lucrat cu cuplul pentru a le oferi direcții și a le ajuta să se simtă confortabil în fața camerei foto.

Am continuat sesiunea foto în diferite zone de pe ponton, explorând diferite cadre și unghiuri pentru a crea imagini variate și inedite. Am folosit și elemente decorative, precum stuf și pampas, pentru a adăuga un element natural și romantic fotografiilor noastre.

Pe parcursul sesiunii foto, am folosit și tehnici de joc de lumină și umbre pentru a adăuga o notă artistică fotografiilor. Cuplul a fost cooperant și plin de viață, ceea ce a contribuit la crearea unor imagini autentice și emoționante.

Alături de cuplu a fost și un cățel, care a adăugat o notă ludică și plină de energie sesiunii foto. Am lucrat cu cățelul pentru a-l integra armonios în fotografiile noastre și pentru a adăuga o notă de dulceță și afectivitate.

Rezultatul final a fost o serie de imagini frumoase și deosebite, care surprind emoțiile și personalitatea cuplului și au o atmosferă romantică și plină de viață. Sesiunea foto a fost o experiență minunată pentru noi toți, iar fotografiile au devenit amintiri prețioase.

În concluzie, sedințele foto de cuplu în locații pitorești, precum Comana, pot fi o experiență minunată și plină de viață. Este important să discutăm cu cuplul pentru a afla ce stil și ce sentimente doresc să exprime în fotografiile lor, iar apoi să lucrăm într-un mod natural și autentic. Aceste sesiuni foto pot fi un mod unic și romantic de a crea amintiri de neuitat, care vor fi apreciate de cuplu și de cei dragi lor de-a lungul timpului.

Sedinta foto de cuplu