georgesandu.ro

Raluca & George

Sedinta foto

Sedinta foto

Ca fotograf, am avut ocazia s─â lucrez la o sedin╚Ť─â foto inedit─â ├«ntr-un spa╚Ťiu intim ╚Öi cu arhitectura frantuzeasc─â. Aceast─â experien╚Ť─â a fost cu adev─ârat unic─â ╚Öi a dat na╚Ötere unor imagini frumoase ╚Öi deosebite, care surprind frumuse╚Ťea loca╚Ťiei ╚Öi personalitatea modelului.

Sesiunea foto a avut loc la Maison 36 dintr-unul dintre cele mai pitore╚Öti cartiere din Bucure╚Öti. Am ales aceast─â loca╚Ťie pentru c─â oferea un decor inedit ╚Öi plin de personalitate, iar arhitectura frantuzeasc─â a locatiei Maison 36 a ad─âugat un farmec aparte.

├Änainte de sesiunea foto, am discutat cu modelul pentru a afla ce stil ╚Öi ce sentimente dorea s─â exprime ├«n fotografii. Am ales s─â lucr─âm ├«ntr-un stil documentar, pentru a crea imagini naturale ╚Öi autentice, care s─â surprind─â personalitatea ╚Öi emo╚Ťiile modelului.

Am început fotografiile în interiorul locatiei Maison 36, folosind lumina naturală și iluminarea locală pentru a crea o atmosferă caldă și intimă. Am lucrat apoi în diferite camere , folosind mobilierul și arhitectura frantuzească pentru a crea cadre inedite. Am folosit și câteva elemente decorative pentru a adăuga un stil romantic și sofisticat fotografiilor noastre.

În timpul sesiunii foto, am încurajat modelul să fie natural și să se bucure de momentul său. Am folosit și câteva tehnici și trucuri pentru a crea efecte inedite, cum ar fi jocul de lumină și umbre, pentru a adăuga un aspect artistic fotografiilor.

Rezultatul final a fost o serie de imagini frumoase ╚Öi deosebite, care surprind frumuse╚Ťea loca╚Ťiei ╚Öi personalitatea modelului. Sesiunea foto a fost o experien╚Ť─â minunat─â pentru noi am├óndoi, iar fotografiile au devenit amintiri pre╚Ťioase.

├Än concluzie, sedin╚Ťele foto ├«n spa╚Ťii intime ╚Öi cu arhitectur─â frantuzeasc─â pot fi o experien╚Ť─â minunat─â, care ofer─â oportunitatea de a crea imagini frumoase ╚Öi inedite. Este important s─â discut─âm cu modelul pentru a afla ce stil ╚Öi ce sentimente dore╚Öte s─â exprime ├«n fotografiile sale, iar apoi s─â lucr─âm ├«ntr-un mod natural ╚Öi autentic. Aceste sesiuni foto pot fi un mod unic ╚Öi sofisticat de a crea amintiri de neuitat.

Sedinta foto