georgesandu.ro

Madalina & Madalin

Sedinta Trash The Dress

Sedinta Trash The Dress

Ca fotograf, am avut ocazia să particip la o sesiune foto după nuntă la Castelul Cantacuzino, o locație impresionantă din România, care oferă un cadru perfect pentru astfel de evenimente. În urma acestei sesiuni foto ( Trash The Dress ), am putut să explorez frumusețea castelului și să creez imagini care să surprindă frumusețea unică a locului și a cuplului.

Sesiunea foto a avut loc după ce nunta s-a încheiat, iar cuplul a dorit să-și păstreze momentele speciale și să le aducă în viața lor de zi cu zi. Am aflat cu bucurie că au ales Castelul Cantacuzino pentru această sesiune foto, deoarece locația oferă o gamă largă de cadre impresionante și o atmosferă unică.

Înainte de sesiunea foto ( Trash The Dress ), am discutat cu cuplul despre dorințele și așteptările lor, astfel încât să putem crea fotografii care să reflecte personalitatea și stilul lor. Am ales să lucrăm într-un stil documentar și am încurajat cuplul să fie naturali și să se bucure de momentul lor. Am folosit și elemente artistice și creative pentru a crea fotografii unice și impresionante.

Am început fotografiile în interiorul castelului, folosind lumina naturală și iluminarea locală pentru a crea o atmosferă caldă și romantică. Am lucrat apoi în exteriorul castelului, folosind grădinile și peisajul natural pentru a crea cadre impresionante. Am folosit și elemente decorative, precum pietrele și gardurile vechi, pentru a adăuga un stil rustic și romantic fotografiilor noastre.

Deși sesiunea foto a fost planificată pentru după nuntă, cuplul a ales să se îmbrace din nou în haine formale pentru a recrea o atmosferă de nuntă. Am lucrat apoi cu ei în diferite locații ale castelului pentru a crea fotografii impresionante și variate. Am folosit și unele trucuri și tehnici pentru a crea efecte inedite, precum jocul de lumină și umbre, pentru a adăuga un aspect artistic fotografiilor.

În concluzie, sesiunea foto după nuntă la Castelul Cantacuzino a fost o experiență minunată pentru toți cei implicați, iar fotografiile au devenit amintiri prețioase pentru cuplu. Ca fotograf, am avut ocazia să lucrez într-o locație unică și să creez imagini frumoase și impresionante. Recomand cu încredere astfel de sesiuni foto după nuntă, deoarece ele oferă o oportunitate unică de a surprinde emoții și momente neașteptate, creând astfel amintiri de neuitat pentru cupluri.

Sedinta Trash The Dress