George Sandu

Ședință Foto- Irina & Andrei

De ce o sedinta foto la Cazino Constanta?

Iubitori de frumos, Irina și Andrei au ales acest cadru deosebit de început de secol XX pentru a păstra amintirea nunții lor. Aceasta sedinta foto Cazino Constanta este completarea pachetului de fotografii nunta realizate la Hotelul Moxa din capitală.

Pe lângă faptul că este un monument arhitectural de excepție, Cazinoul din Constanța ascunde o frumoasă poveste de dragoste. Arhitectul Daniel Renard a construit clădirea în stil Art Nouveau ca un simbol al dragostei eterne față de logodnica sa.

 

Ce ne-a inspirat în aceasta sedinta foto Cazino Constanta?

Aula imensă Cazinoului, aerul său contemplativ și romantic, detaliile sale extraordinare. Totul s-a potrivit cu perechea noastră de miri. Decorul ne-a ajutat să obținem fotografii spectaculoase. Candelabrele imense, ferestrele și treptele cu balustrade din fier forjat, toate acestea au contribuit la crearea unei povești speciale.

 

Am îmbinat fotografiile alb negru cu nuanțe pale și culori calde. Am folosit cadre care să surprindă atât frumusețea clădirii, cât și priviri și gesturi ale mirilor și detalii importante din cadrul nunții.

 

Ce am realizat?

O sedinta foto elegantă care îmbină nostalgia mării și a Cazinoului cu romantismul unui cuplu sudat și îndrăgostit. Am creat o sedinta foto Cazino Constanta bazată pe jocuri de lumini și culori naturale.

Am încercat să surprindem emoții într-un decor de poveste din Belle Époque.

Pentru a vedea pachetul foto video accesati meniul sau aici

Sedinta Foto- Casino Constanta

Cere oferta

Pentru mai multe detalii poti lasa un mesaj