Albume Foto

Confecționate din piele naturală. Cu finisaje realizate manual și elemente personalizate.

albume foto nunta

Păstrează-ți cele mai frumoase amintiri într-un album superb, lucrat manual și personalizat cu numele vostru. Realizați la comandă unul dintre modelele de album foto de nunta sau botez.

Albume foto nunta

Faceți cadou părinților și nașilor unul dintre aceste albume foto de nunta deosebite, cu finisaje de cea mai buna calitate.
Amintirile voastre preferate vor fi cuprinse între paginile unui album lucrat manual din piele naturală. Puteți alege piele velur sau piele clasică. Numele sau inițialele voastre vor fi sculptate într-un mic detaliu din lemn. Iar dacă preferați altă variantă, acestea pot fi încrustate în piele pentru a arăta elegant și discret.
Modelele de albume foto nunta sau botez sunt elegante și rafinate, simboluri perfecte ale celui mai important eveniment din viața voastră.

Contact: 0753.162.517

 • Aceste imagini sunt cu titlul de prezentare

  Email

  Tel

  Cantitate albume

  Dimensiune:

  Cui mulțumesc pentru recomandare?
  InstagramFacebookGoogleRecomandareAltele
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Prin apasarea butonului "TRIMITE" sunt de acord cu procesarea datelor mele introduse in formular cu scopul de a primi un raspuns la cererea trimisa si pentru comunicari ulterioare referitoare la aceasta cerere.

  .

  Nu este nimic asemanator cu entuziasmul unei nunți. De la angajament la planificare si chiar psns in momentul in care spui „Da”. Povestea ta unică de dragoste este in cele din urmă transmisa celor importanți voua. Acele sentimente de sarbatoare, caldura tuturor prietenilor și familiei tale sunt transmise mai departe prin albumele de nunta.