georgesandu.ro

Albume Foto

Confecționate din piele naturală. Cu finisaje realizate manual și elemente personalizate.

Păstrează-ți cele mai frumoase amintiri într-un album superb, lucrat manual și personalizat cu numele vostru. Realizați la comandă unul dintre modelele de albume foto nunta sau botez.

Faceți cadou părinților și nașilor unul dintre aceste albume foto de nunta deosebite.

Amintirile voastre preferate vor fi cuprinse între paginile unui album lucrat manual din piele naturală. Puteți alege piele, velur sau piele clasică. Numele sau inițialele voastre vor fi sculptate într-un mic detaliu din lemn. Iar dacă preferați altă variantă, acestea pot fi încrustate în piele pentru a arăta elegant și discret.

Modelele de albume foto nunta sau botez sunt elegante și rafinate, simboluri perfecte ale celui mai important eveniment din viața voastră.

Contact: 0753.162.517

 • Aceste imagini sunt cu titlul de prezentare

Album de nunta

  Email

  Tel

  Cantitate albume

  Dimensiune:

  Cui mulțumesc pentru recomandare?
  Social MediaGoogleRecomandareAltele
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  .

  Un album foto de nuntă este o modalitate excelentă de a păstra amintirile celei mai importante zile din viața dumneavoastră. Acesta va fi o comoară prețioasă pe care o veți putea arăta și împărtăși cu familia și prietenii dumneavoastră, iar un fotograf de nuntă profesionist poate realiza un astfel de album pentru a înregistra momentele cheie ale nunții dumneavoastră.

  Albumul foto de nuntă este, de obicei, compus dintr-un număr mare de fotografii, de la pozele clasice de grup și de cuplu, la imagini surprinse în timpul ceremoniei sau în timpul petrecerii. Fotograful de nuntă va alege cele mai bune fotografii și le va aranja într-un mod care să creeze o poveste coerentă a zilei de nuntă sau puteti alege chiar voi imaginile preferate.

  Odată ce fotograful de nuntă a selectat cele mai bune fotografii, ele vor fi retușate și editate pentru a asigura calitatea imaginii și aspectul profesional.

  Un album foto de nuntă poate fi personalizat în funcție de gusturile și preferințele dumneavoastră. Fotograful poate include fotografii alese de voi, folosi o varietate de dimensiuni ale fotografiilor și crea o structură care să se potrivească cu stilul și personalitatea dumneavoastră.

  Pentru a obține un album foto de nuntă excelent, este important să alegeți un fotograf de nuntă cu experiență în realizarea de astfel de albume. Ar trebui să căutați un fotograf care are un portofoliu bogat în fotografii de nuntă și care a realizat albume foto de nuntă în trecut. De asemenea, este important să căutați recenzii de la clienți anteriori și să verificați dacă fotograful oferă un serviciu personalizat pentru a vă asigura că veți primi un album foto de nuntă care să se potrivească cu dorințele dumneavoastră.

  În concluzie, un album foto de nuntă este o modalitate excelentă de a păstra amintirile zilei celei mai importante din viața dumneavoastră.