Cununia civila, primul moment împreună

Primul moment ca soț și soție începe de la cununia civila
Cununia civila este primul prag emoțional pe care îl trec cei doi îndrăgostiți. Atunci se aude clar și răspicat primul da, se poate vedea prima roșeață în obraji, prima lacrimă de fericire, primul zâmbet.

Și cum sunt aceste momente captate…

George Sandu fotograf

Fotografia de nunta în decembrie

Fotografia de nunta are farmecul ei aparte, indiferent de luna în care ați ales să vă plănuiți nunta.

În schimb, pentru un fotograf profesionist, nunta organizată iarna poate însemna o mare provocare, mai ales dacă ne gândim puțin la vreme, vântul rece și cerul întunecat chiar și în timpul zilei….

George Sandu fotograf

Cununia religioasă, amintirea plină de emoție

Pentru un cuplu cununia religioasa este văzută ca fiind unul dintre cele mai prețioase momente. De aceea, un fotograf profesionist are responsabilitatea să capteze cele mai frumoase fotografii și să creeze amintiri memorabile pentru cupluri. Mai ales că fotografiile sunt amintiri pentru totdeauna! Și cununia religioasă este un astfel…

GeorgeSandu.ro

Despre fotografia alb-negru în albumul de nuntă

Fotografia alb-negru de la început
Dacă fotografia color este plină de culoare, fotografia alb-negru păstrează misterul și pune focus pe subiectul principal al pozei. Arta fotografică are un parcurs frumos de-a lungul timpului, dar lucrează dupa același principiu: surprinde frumusețea, emoția, misterul.

Cum tehnologia a evoluat foarte mult în ultima perioadă,…