georgesandu.ro

Bun venit!

Sunt încântat să primesc mesajele și solicitările dumneavoastră în legătură cu fotografiile de nuntă din București. Ca fotograf specializat în nunți, îmi dedic timpul și pasiunea pentru a captura cele mai frumoase momente ale evenimentului dvs. special.

Dacă sunteți în căutarea unui fotograf de nuntă profesionist în București, ați ajuns în locul potrivit. Cu o experiență vastă în domeniu și un portofoliu diversificat, mă asigur că fiecare imagine surprinde autenticitatea și emoția unică a momentelor voastre importante.

Contacta

Pentru a planifica o întâlnire sau pentru a discuta mai multe detalii despre serviciile mele, vă rog să mă contactați utilizând informațiile de contact de mai jos:

Nu uita sa completezi toate campurile. Ma ajuta mult sa inteleg  mai bine povestea voastra!

  Email

  Tel

  Cum va gasesc pe Instagram ?:

  Tipul evenimentului

  Servicii:

  Data evenimentului

  Unde are loc evenimentul ( nume restaurant si oras )?

  Cui mulțumesc pentru recomandare?
  InstagramFacebookGoogleRecomandareFotografi-Cameramani

  PRIN APASAREA BUTONULUI " Trimite " SUNT DE ACORD CĂ DETALII MELE DIN FORMULARUL DE CONTACT SA FI COLECTATE ȘI PRELUCRATE PENTRU A RĂSPUNDE LA CEREREA MEA.

  Împreună vom crea amintiri de neprețuit care să vă încânte pe termen lung. Indiferent de stilul pe care îl preferați – de la fotografii clasice și elegante la abordări mai artistice și contemporane – voi fi acolo pentru a vă oferi servicii fotografice personalizate, adaptate la viziunea și dorințele voastre.

  Contact fotograf nunta

  Contact fotograf nunta

  Puteti vizualiza portofoliul complate aici!

  Vă mulțumesc că ați ales să explorați serviciile mele. Abia aștept să discutăm despre evenimentul vostru și să vă ofer o propunere detaliată și personalizată pentru fotografiile de nuntă din București.