Intrebari si raspunsuri

Mai jos puteti gasi cele mai  frecvente intrebari ale mirilor

Fotograf nunta intrebari si raspunsuri

De unde sunteti ?

Activitatea mea principala este in Bucuresti si locuiesc aici de 10 ani. Dar m-am nascut in Focsani judetul Vrancea.

Va deplasati si in alte localitati sau in alta tara ?

Da, pe tot teritoriul Romaniei si in Europa.

Cate fotografii livrati la o Nunta sau Botez ?

De regula nu livram mai putin de 1000 de fotografii la nunta si 500 la botez. Nu avem limita de cadre dar acestea sunt influentate de dinamica evenimentului.

Fotografiile sunt editate ca pe site ?

Da, fiecare fotografie care va este prezentata pe USB si in galeria dvs. online va fi editata în stilul meu de semnatura( luminozitate, contrast, culoare, incadrare )

In cat timp primim fotografiile ?

in prima saptamana de la eveniment o sa primiti o selectie de 10 – 25 fotografii iar in terme de trei luni va fi livrat tota galeria foto. Aleg cu grija imaginile si sunt foarte atent la editarea lor.

Pana la ce ora stati la Nunta noastra sau Botez?

Programul orar este stabilit inca de la inceput in functie de nevoile fiecaruia. De regula dupa finalizarea obiceiurilor sau finalul evenimentului voi intreba daca mai aveti nevoie de serviciile mele.

Oferiti si servicii video ?

Da, va pot oferi si video. Eu George Sandu ma ocup exclusiv de foto dar prin contract va pot asigura si video prin colaboratori.

Oferiti si Album ?

Da, albumele sunt incluse in pachet doar la cerere. Toate albumele sunt din piele naturala si sunt facute manual. Daca sunteti interesati si de album va rog sa specificati in formular sau in email

Cum procedam cu sedinta foto trash the dress sau alte tiputi de sedinte foto ?

Aceast serviciu poate fi adaugat in pachetul foto inca de la inceput sau se poate lua separat. Sedinta foto trash the dress sau save the date indiferent cum se numeste la final tot o sedinta foto este :). Pentru orice tip de sedinta foto va trebui sa vorbim cu cel putin 3 saptamani inainte. Stabilim locatia ( la munte la mare sau in europa ), vestimentatia, elemente decorative si ora.

Avem sedinta foto in ziua nuntii ?

Da, in pachet este inclusa si sedinta foto in ziua nuntii de regula durata unei sedinte foto este 30 – 45min. Dar voi profida de fiecare moment pe parcursul evenimentului si voi propune cateva mini sedinte. Important de stiu ca in ziua nuntii se vor aduna emotiile, stresul si altele. Recomandarea mea este daca va doriti si un album e nunta sa alegeti o sedinta foto separat de nunta. O sedinta foto sa zicem trash the dress va confera libertatea si degajarea necesara. Canditiva ca putem merge in orice loc va doriti si cel mai important putem alege ora la care vor iesi cel mai bine fotografiile. Puteti vizualiza aici sedintele foto.

Cum rezervam data nuntii ?

In primul rand se va competa formularul de aici pentru a verifica disponibilitatea. Daca sunteti din Bucuresti putem stabili o intalnire pentru a ne cunoaste fizic. Evident daca sunteti din alt oras sau alta tara putem stabili un video call. Dupa stabilirea detaliilor sa va semna un contract se va plati un avans. Important avansul si restul sumei se va face doar prin transfer bancar!

Avand in vedere ca nunta va avea loc in alt oras si nu in Bucuresti, veti avea nevoie de cazare?

Este necesara cazarea atunci cand drumul este mai lung de 1h sau 1h si 30 min. Important ca la evenimentul vostru sa fim odihniti si plini de energie. De regula cand primim o solicitare de servicii foto si video si stim toate detaliile legate de eveniment o sa includem in pachet, transportul si cazarea ca miri sa nu mai aiba si grija aceasta.

 Accepti semnatura digitala pentru contract?

Da, contractele se pot semna digital.

Putem primi contractul pentru a trece prin el ?

Sigur, la cerere se poate trimi un contract draft pentru a putea fi verificat.

Este ok sa platim prin transfer bancar ?

Da, plata avansului si cea a sumei finale se face doar prin transfer bancar la emiterea facturii.

Aveti echipament de rezerva ?

Da, in fiecare moment sunt echipat cu doua camere, blitz si harduri portabile. Pe langa asta folosesc doua carduri simultan unde pe langa formatul brut al fotografiile se stoacheaza simultan si in format jpeg.

Ce se intampla in cazul in care tu te imbolnaviti, oricat de putin improbabil ar fi ?

In cazul in care din motive medicate severe sau grave nu ma pot deplasa la eveniment, voi face tot posibilul sa propun pe cineva in timp util ca evenimentul sa nu ai de suferit.