georgesandu.ro

Petra & Bogdan

 

Fotograf nunta profesionist

Cu toții căutăm modalități de a păstra amintiri memorabile și frumoase din evenimentele importante din viața noastră, iar o ședință foto este o metodă populară și eficientă de a face acest lucru. În special după nunta ta, este important să-ți amintești acele momente unice și speciale cu o ședință foto profesională.

Recent, am avut ocazia de a participa la o astfel de ședință foto, care a avut loc în aeroportul din Ploiești. Cu toate că poate părea o alegere neobișnuită pentru o ședință foto, am fost impresionat de creativitatea și originalitatea acestei idei.

Înainte de a ne întâlni la aeroport, ne-am sfătuit impreuna să purte ținute elegante și confortabile, astfel încât să ne putem mișca ușor și să fie confortabili în timpul ședinței. Mireasa a ales să poarte o rochie lungă și elegantă, iar mirele a purtat un costum.

Am ajuns la aeroport înainte de a începe activitatea zilnică, pentru a evita aglomerația și a avea mai mult spațiu pentru noi în timpul ședinței foto. A fost un sentiment uimitor să fiu într-un aeroport gol și să fotografiez

Am avut ocazia să facem fotografii pe platforma de aterizare și decolare și chiar în cockpit-ul unui avion. Fotografiile  au ieșit incredibile, iar imaginile cu avionul în fundal au adăugat o notă dramatică și interesantă.

Ședința foto a durat aproximativ două ore, timp în care am avut ocazia să experimentăm și să ne distrăm într-un mediu diferit și neașteptat.

În concluzie, alegerea unui loc neobișnuit pentru o ședință foto poate fi o idee inspirată și creativă, care va crea amintiri frumoase și unice. Dacă vă gândiți să faceți o astfel de ședință foto, asigurați-vă că obțineți permisiunea în prealabil și că sunteți pregătiți pentru a vă simți confortabil și a avea o experiență memorabilă.

 

Fotograf nunta profesionist