georgesandu.ro

Alexandra & Mircea

Nunta Foret D’or Events

Fotografierea unei nun╚Ťi ├«n aer liber poate fi o experien╚Ť─â minunat─â ╚Öi unica. Recent, am avut privilegiul de a fotografia o nunt─â neconven╚Ťional─â la Foret D’or Events din Bucure╚Öti, unde mirii au ales s─â ├«╚Öi personalizeze nunta f─âr─â a se ╚Ťine de tradi╚Ťiile clasice ╚Öi de costuma╚Ťia obi╚Önuit─â.

C├ónd am ajuns la loca╚Ťia nun╚Ťii, am fost uimit de frumuse╚Ťea ╚Öi natura natural─â din jur. Atmosfera era calm─â ╚Öi relaxant─â, iar totul era preg─âtit pentru a crea o experien╚Ť─â unic─â pentru miri ╚Öi invita╚Ťi. Loca╚Ťia era unic─â ╚Öi plin─â de personalitate, fiind decorat─â cu un stil rustic ╚Öi natural, potrivit pentru evenimentul deosebit ce urma s─â aib─â loc.

Miri erau ├«mbr─âca╚Ťi ├«n haine casual ╚Öi confortabile, iar decora╚Ťiunile de la eveniment erau la fel de relaxate ╚Öi confortabile. Mesele erau simple ╚Öi decorate cu flori de c├ómp, iar invita╚Ťii au fost ├«ncuraja╚Ťi s─â se simt─â ├«n largul lor, astfel ├«nc├ót s─â se poat─â bucura de eveniment ├«n voie. Acest tip de nunt─â neconven╚Ťional─â a f─âcut fotografierea unei experien╚Ťe pline de via╚Ť─â ╚Öi emo╚Ťie.

Fotografierea nun╚Ťii a fost o adev─ârat─â pl─âcere, deoarece atmosfera natural─â ╚Öi relaxat─â a f─âcut ca totul s─â fie mai u╚Öor ╚Öi mai pl─âcut. Am avut ocazia s─â fotografiez cuplul ├«ntr-un cadru natural, cu frumoasele peisaje din jur, cre├ónd imagini deosebite. Faptul c─â mirii nu s-au ╚Ťinut de tradi╚Ťiile clasice a fost o oportunitate unic─â de a captura imagini cu o atmosfer─â mai natural─â ╚Öi relaxat─â.

Pentru a p─âstra aceast─â atmosfer─â natural─â ╚Öi autentic─â, am ales s─â folosesc o tehnic─â de fotografiere mai pu╚Ťin obi╚Önuit─â, ╚Öi anume fotografierea cu lumin─â natural─â. Aceast─â tehnic─â mi-a permis s─â captez imaginea cu toate detaliile ╚Öi culorile naturale, f─âr─â a fi nevoie de lumin─â artificial─â sau flash-uri.

Mirii au fost bucuro╚Öi s─â aib─â imagini care s─â surprind─â atmosfera neconven╚Ťional─â ╚Öi natural─â a nun╚Ťii lor. Imaginile mele au reu╚Öit s─â surprind─â emo╚Ťia ╚Öi energia din acea zi, cu momente pline de bucurie, r├ósete ╚Öi amintiri memorabile.

├Än concluzie, fotografierea unei nun╚Ťi ├«n aer liber la Foret D’or Events din Bucure╚Öti a fost o experien╚Ť─â unic─â ╚Öi plin─â de via╚Ť─â. Alegerea neconven╚Ťional─â a mirilor a f─âcut ca evenimentul s─â fie cu adev─ârat unic ╚Öi personalizat, iar fotografiile mele au reu╚Öit s─â surprind

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D’or Events

Mai multe fotografii de la alte nunti aici