georgesandu.ro

Alexandra & Mircea

Nunta Foret D’or Events

Fotografierea unei nunți în aer liber poate fi o experiență minunată și unica. Recent, am avut privilegiul de a fotografia o nuntă neconvențională la Foret D’or Events din București, unde mirii au ales să își personalizeze nunta fără a se ține de tradițiile clasice și de costumația obișnuită.

Când am ajuns la locația nunții, am fost uimit de frumusețea și natura naturală din jur. Atmosfera era calmă și relaxantă, iar totul era pregătit pentru a crea o experiență unică pentru miri și invitați. Locația era unică și plină de personalitate, fiind decorată cu un stil rustic și natural, potrivit pentru evenimentul deosebit ce urma să aibă loc.

Miri erau îmbrăcați în haine casual și confortabile, iar decorațiunile de la eveniment erau la fel de relaxate și confortabile. Mesele erau simple și decorate cu flori de câmp, iar invitații au fost încurajați să se simtă în largul lor, astfel încât să se poată bucura de eveniment în voie. Acest tip de nuntă neconvențională a făcut fotografierea unei experiențe pline de viață și emoție.

Fotografierea nunții a fost o adevărată plăcere, deoarece atmosfera naturală și relaxată a făcut ca totul să fie mai ușor și mai plăcut. Am avut ocazia să fotografiez cuplul într-un cadru natural, cu frumoasele peisaje din jur, creând imagini deosebite. Faptul că mirii nu s-au ținut de tradițiile clasice a fost o oportunitate unică de a captura imagini cu o atmosferă mai naturală și relaxată.

Pentru a păstra această atmosferă naturală și autentică, am ales să folosesc o tehnică de fotografiere mai puțin obișnuită, și anume fotografierea cu lumină naturală. Această tehnică mi-a permis să captez imaginea cu toate detaliile și culorile naturale, fără a fi nevoie de lumină artificială sau flash-uri.

Mirii au fost bucuroși să aibă imagini care să surprindă atmosfera neconvențională și naturală a nunții lor. Imaginile mele au reușit să surprindă emoția și energia din acea zi, cu momente pline de bucurie, râsete și amintiri memorabile.

În concluzie, fotografierea unei nunți în aer liber la Foret D’or Events din București a fost o experiență unică și plină de viață. Alegerea neconvențională a mirilor a făcut ca evenimentul să fie cu adevărat unic și personalizat, iar fotografiile mele au reușit să surprind

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D'or Events

Nunta Foret D’or Events

Mai multe fotografii de la alte nunti aici