georgesandu.ro

George Sandu

Salut tuturor!

Numele meu este George! Daca aveti nevoie de un fotograf profesionist nunta, atunci ati găsit ceea ce cautati.  Sunt o persoana dedicata, pasionata si plina de idei. În plus, sunt deschis la orice propuneri, sau locuri superbe în care să vă fotografiez. Te poti uita in galeria mea foto sau poți vedea câteva articole de pe blog pentru a vedea ce momente frumoase am surprins și cum.

In acest site veti gasi pasiunea si implicarea unui om pentru fotografie si pentru oamenii din jurul lui. Stilul propriu si modul de abordare a fiecarui eveniment a adus satisfactie si bucurie cuplurilor proaspat casatoriti si nu numai…

Un fotograf  profesionist nunta nu lucreaza numai in ziua evenimentului

Majoritatea oamenilor au impresia ca un fotograf castiga sume considerabile pentru cateva poze in ziua unui evenimnent. Asa ca m-am gandit sa va explic ce anume implica aceasta activitate.

In ziua evenimentului, un fotograf profesionist este activ timpde aproximativ 20 ore. In tot acest timp trebuie sa fie atent la detalii, gesturi, momente unice care se intampla doar o data in viata acelor persoane. Tocmai de aceea nu trebuie ratate. De asemenea sa fie pregatit pentru orice condiții. Lumina, locul, decorurile, toate aceste lucruri pot influenta foarte mult fotografiile. Astfel are mereu asupra lui echipamentele necesare 2 aparate, lumini, baterii, obiective si carduri de memorie. Aceste obiecte auo greutate minima de 8Kg și toate acestea trebuie purtate pe tot parcursul zilei.
Dupa terminarea evenimentului, un fotograf va lucra cel putin 2 saptamani de la terminarea unui eveniment, pentru a verifica fiecare fotografie si pentru a le oferi mirilor. Editarea trebuie să fie realizata in detaliu, fiecare cadru conteaza.

Urmareste-ma si pe alte retele de socializare