georgesandu.ro

Madalina & Bogdan

Nunta la Ciresul Salbatic

Nunta la Ciresul Salbatic

Poti citi aici articolul cu nunta la Ciresul Salbatic

 

Într-o zi frumoasă de vară, am avut onoarea să fotografiez o nuntă intimă cu puține tradiții. Începând cu pregătirile din timpul zilei, am fost impresionat de atmosfera relaxată și plăcută a zilei. Într-un apartament mic și cochet, mireasa se pregătea cu ajutorul celor mai bune prietene, fără prea multă agitație și stres. În timp ce mirele își făcea ultimele pregătiri la hotelul din apropiere.

Am reușit să surprind momente intime și emoționante ale miresei, cand a citi o schisoare din partea mirelui, au fost cateva lacrimi din din partea mea ( momentul a fost prea emotionant ). Între timp, prietenele ei au început să-i scrie mesaje de felicitare pe un perete gol din cameră, creând astfel un decor frumos și emoționant.

După ce am fotografiat momentele de pregătire ale miresei, m-am mutat la  mire. Am reușit să surprind câteva momente interesante ale lui și ale prietenilor lui, care se pregăteau pentru ceremonie. Cu toții erau îmbrăcați în costumele elegante, iar emoțiile erau palpabile.

După ce am fotografiat momentele de pregătire, am plecat la biserică unde a avut loc ceremonia religioasă. Într-un decor simplu, dar frumos decorat, mirele și mireasa și-au schimbat voturile, sub ochii apropiaților. Am reușit să surprind momente pline de emoție și fericire, cum ar fi lacrimile de bucurie ale miresei în timp ce își ținea mâinile cu mirele.

După ceremonia religioasă, am avut o scurtă sesiune foto cu mirii și cu familiile lor, în fața bisericii. Am fotografiat zâmbetele și îmbrățișările sincere, iar apoi am plecat la petrecerea de la Cireșul Salbatic, un loc pitoresc cu un aer rustic.

Petrecerea a fost una plină de viață și bucurie. Mirele și mireasa au dansat la melodiile preferate, au făcut fotografii amuzante și au gustat mâncărurile tradiționale pregătite cu multă migală de mama mirelui. Am surprins momentele frumoase ale petrecerii, precum discursurile emoționante ale părinților, dansurile sălbatice și zâmbetele luminoase ale invitaților.

În final, am reușit să creez un album foto frumos și emoționant, care surprinde întreaga atmosferă a acelei zile unice și speciale. Fotografiile mele vor rămâne o amintire frumoasă pentru miri și pentru cei dragi