georgesandu.ro

Fotografia de nunta în natură și povestea ei

Bine v-am regăsit! Astăzi abordăm un subiect legat de fotografia de nunta în natură. Nu e o noutate că acum sunt la mare căutare localurile diferite de saloanele clasice. Mai exact localurile care creează o conexiune cu natura, unde iarba verde este la ea acasă, mesele îmbrăcate cu huse au fost înlocuite cu mese din lemn și îmbrăcate cu flori de câmp, iar mireasa pare o zână desprinsă din povești. Și totuși, de ce este la mare căutare fotografia de nunta în natură? Pentru că acest tip de fotografii sunt naturale, distractive, luminoase și chiar spun o poveste. Povestea ta!

Ca fotograf profesionist prefer fotografia de nunta în natură

Îmi place ceea ce fac și sunt pasionat de meseria mea. Fotografia de nunta în natură aduce o abordare relaxată și informală, și astfel creez imagini frumoase, naturale și vibrante care au o notă de romantism și o mulțime de distracție. Dacă îți dorești să faci poze la nesfârșit, cât mai inedite și speciale, atunci ești în locul potrivit! Sunt acolo pentru a fotografia distracția, râsul, emoția și frumusețea zilei și pentru a crea o atmosferă relaxată.

Nu uit de momentele mici care duc la crearea unei povești

Pe lângă captarea tuturor evenimentelor mari ale zilei, nu scap din vedere nici momentele mici. Pot fi lucruri mărunte care nu ar putea fi observate, dar în albumul tău de nuntă vor crea o poveste de dragoste unica, cu cele mai uimitoare amintiri.

Locuri ideale unde poți face fotografia de nunta în natură

fotografia de nunta în natură

Dacă îți dorești ca albumul tău să conțină fotografii de nuntă inedite, pline de viață, undeva înconjurate de natură, ei bine locul ideal unde ți-ai putea planifica nunta ar fi într-un hambar, că tot sunt în trend acum sau de ce nu, chiar în natură. Dacă îți dorești ceva mai aproape de oraș,  o grădină de vară este soluția ideală.

 

Ce surprind în fotografiile mele

Ca fotograf profesionist, întotdeauna prin fotografiile pe care le fac încerc să plasez cuplul în cadru principal, pentru a lua contact cu starea sau mesajul transmis. Și ca de fiecare dată, încerc să realizez mai mult decât fotografii și să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă este să fac oamenii fericiți.

Oricare ar fi planurile tale, mi-ar plăcea să aud totul despre ele. Și de ce nu, să fiu fotograful tău la marele eveniment. Și dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu