Termenii serviciilor

TERMENI

Prin accesarea acestui site sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare a site-ului web, toate legile și regulamentele aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil de respectarea legilor locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, vă este interzis să utilizați sau să accesați acest site. Materialele conținute pe acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor și de mărcile comerciale aplicabile.

UTILIZAREA LICENȚEI

A. Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe site-ul georgesandu.ro numai pentru vizionare tranzitorie personală, necomercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu și a unui transfer de titlu în baza acestei licențe, nu puteți:

• să modificați sau să copiați materialele;
• să utilizați materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișaj public (comercial sau necomercial);
• să încercați să decompilați sau să inversați tehnic orice software conținut pe site-ul georgesandu.ro;
• să eliminați din materiale orice drepturi de autor sau alte denumiri de proprietate și nici să transferați materialele către o altă persoană sau  „oglindirea” materialelor de pe orice alt server.

B. Această licență se va încheia automat dacă se încalcă oricare dintre aceste restricții și poate fi anulată de George Sandu Fotograf în orice moment. La terminarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți toate materialele descărcate deținute, fie ele în format electronic sau tipărite.

DISCLAIMER

Materialele de pe site-ul web al lui George Sandu sunt furnizate „ca atare”. George Sandu nu acordă nicio garanție, exprimată sau implicită, și prin aceasta declină și anulează toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop sau neîncălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau alte încălcări ale drepturilor. În plus, Tom Robak nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor pe site-ul său de internet sau care se referă în mod similar la aceste materiale sau pe orice site legat de acest site.

LIMITĂRI

În nici un caz George Sandu sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea datelor sau a profitului sau din cauza întreruperii afacerii) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele lui George Sandu pe site, chiar dacă George Sandu sau reprezentantul autorizat al lui George Sandu a fost informat oral sau în scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune. Deoarece anumite jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limitări să nu vi se aplice.

REVIZUIRI ȘI ERATĂ

Materialele care apar pe site-ul web al lui George Sandu ar putea include erori tehnice, tipografice, gramaticale sau fotografice. George Sandu nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt exacte, complete sau actuale. George Sandu poate modifica materialele conținute pe site-ul său web oricând, fără notificare. George Sandu nu poate, totuși, să se angajeze să actualizeze materialele.

LINK-URI

George Sandu nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul acestor site-uri. Includerea oricărei legături nu implică aprobarea lui George Sandu către acel site. Utilizarea oricărui astfel de site web asociat este la riscul utilizatorului.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Orice revendicare referitoare la site-ul web al lui George Sandu este reglementată de legislația din România, fără a ține seama de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

EXISTĂ NECLARITĂȚI?

Dacă aveți întrebări cu privire la această Politică a serviciului, la practicile acestui site sau la relațiile dvs. cu acest site, vă rog să mă contactați la: foto@georgesandu.ro sau să folosiți formularul de contact.