georgesandu.ro

Termenii serviciilor

TERMENI

Prin accesarea acestui site sunte╚Ťi de acord s─â respecta╚Ťi termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare a site-ului web, toate legile ╚Öi regulamentele aplicabile ╚Öi sunte╚Ťi de acord c─â sunte╚Ťi responsabil de respectarea legilor locale aplicabile. Dac─â nu sunte╚Ťi de acord cu niciunul dintre ace╚Öti termeni, v─â este interzis s─â utiliza╚Ťi sau s─â accesa╚Ťi acest site. Materialele con╚Ťinute pe acest site sunt protejate de legea drepturilor de autor ╚Öi de m─ârcile comerciale aplicabile.

UTILIZAREA LICENȚEI

A. Se acord─â permisiunea de a desc─ârca temporar o copie a materialelor (informa╚Ťii sau software) pe site-ul georgesandu.ro numai pentru vizionare tranzitorie personal─â, necomercial─â. Aceasta este acordarea unei licen╚Ťe, nu ╚Öi a unui transfer de titlu ├«n baza acestei licen╚Ťe, nu pute╚Ťi:

ÔÇó s─â modifica╚Ťi sau s─â copia╚Ťi materialele;
ÔÇó s─â utiliza╚Ťi materialele ├«n orice scop comercial sau pentru orice afi╚Öaj public (comercial sau necomercial);
ÔÇó s─â ├«ncerca╚Ťi s─â decompila╚Ťi sau s─â inversa╚Ťi tehnic orice software con╚Ťinut pe site-ul georgesandu.ro;
ÔÇó s─â elimina╚Ťi din materiale orice drepturi de autor sau alte denumiri de proprietate ╚Öi nici s─â┬átransfera╚Ťi materialele c─âtre o alt─â persoan─â sau┬á ÔÇ×oglindireaÔÇŁ materialelor de pe orice alt server.

B. Aceast─â licen╚Ť─â se va ├«ncheia automat dac─â se ├«ncalc─â oricare dintre aceste restric╚Ťii ╚Öi poate fi anulat─â de George Sandu Fotograf ├«n orice moment. La terminarea vizualiz─ârii acestor materiale sau la ├«ncetarea acestei licen╚Ťe, trebuie s─â distruge╚Ťi toate materialele desc─ârcate de╚Ťinute, fie ele ├«n format electronic sau tip─ârite.

DISCLAIMER

Materialele de pe site-ul web al lui George Sandu sunt furnizate ÔÇ×ca atareÔÇŁ. George Sandu nu acord─â nicio garan╚Ťie, exprimat─â sau implicit─â, ╚Öi prin aceasta declin─â ╚Öi anuleaz─â toate celelalte garan╚Ťii, inclusiv, f─âr─â limitare, garan╚Ťii implicite sau condi╚Ťii de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop sau ne├«nc─âlcarea drepturilor de proprietate intelectual─â sau alte ├«nc─âlc─âri ale drepturilor. ├Än plus, Tom Robak nu garanteaz─â ╚Öi nu face nicio declara╚Ťie cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utiliz─ârii materialelor pe site-ul s─âu de internet sau care se refer─â ├«n mod similar la aceste materiale sau pe orice site legat de acest site.

LIMIT─éRI

├Än nici un caz George Sandu sau furnizorii s─âi nu vor fi r─âspunz─âtori pentru orice daune (inclusiv, f─âr─â limitare, daune pentru pierderea datelor sau a profitului sau din cauza ├«ntreruperii afacerii) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele lui George Sandu pe site, chiar dac─â George Sandu sau reprezentantul autorizat al lui George Sandu a fost informat oral sau ├«n scris cu privire la posibilitatea producerii unor astfel de daune. Deoarece anumite jurisdic╚Ťii nu permit limit─âri ale garan╚Ťiilor implicite sau limit─âri ale r─âspunderii pentru daune secundare sau accidentale, este posibil ca aceste limit─âri s─â nu vi se aplice.

REVIZUIRI ╚śI ERAT─é

Materialele care apar pe site-ul web al lui George Sandu ar putea include erori tehnice, tipografice, gramaticale sau fotografice. George Sandu nu garanteaz─â c─â oricare dintre materialele de pe site-ul s─âu web sunt exacte, complete sau actuale. George Sandu poate modifica materialele con╚Ťinute pe site-ul s─âu web oric├ónd, f─âr─â notificare. George Sandu nu poate, totu╚Öi, s─â se angajeze s─â actualizeze materialele.

LINK-URI

George Sandu nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul s─âu ╚Öi nu este responsabil pentru con╚Ťinutul acestor site-uri. Includerea oric─ârei leg─âturi nu implic─â aprobarea lui George Sandu c─âtre acel site. Utilizarea oric─ârui astfel de site web asociat este la riscul utilizatorului.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Orice revendicare referitoare la site-ul web al lui George Sandu este reglementat─â de legisla╚Ťia din Rom├ónia, f─âr─â a ╚Ťine seama de dispozi╚Ťiile sale privind conflictul de legi.

EXISTĂ NECLARITĂȚI?

Dac─â ave╚Ťi ├«ntreb─âri cu privire la aceast─â Politic─â a serviciului, la practicile acestui site sau la rela╚Ťiile dvs. cu acest site, v─â rog s─â m─â contacta╚Ťi la: foto@georgesandu.ro sau s─â folosi╚Ťi formularul de contact.