georgesandu.ro

Anita & Shant

Recent am avut o experiență minunată de a face o ședință foto pe pitorescul Lac Como din Italia. Am fost contactat de un cuplu din California care dorea să facă o ședință foto

Împreună cu cuplul, am călătorit pe lac, pe o barcă mică și pitorească, care ne-a dus la locațiile dorite pentru fotografiere. Pe măsură ce ne-am apropiat de malurile lacului, am putut admira peisajele naturale extraordinare, inclusiv munții acoperiți de păduri și casele pitorești care străluceau în soarele strălucitor.

Prima locație a fost una dintre cele mai frumoase și mai populare din zonă Villa Balbianello, o vilă de lux și grădină botanică . Grădinile erau pline de culori vibrante și de flori exotice, ceea ce a oferit un cadru perfect pentru fotografiere.

Apoi, am navigat spre Comacina Island, cea mai mare insulă din lacul Como. Acesta este un loc minunat pentru fotografiere, cu priveliști impresionante către muntele Legnone și muntele Bregagno și cu case colorate pitorești care se află pe malul lacului. Insula are, de asemenea, ruinele unui vechi castel, care adaugă o notă istorică impresionantă.

Am petrecut o oră sau două pe insulă, făcând fotografii în diferite locații, inclusiv în zona de coastă cu vedere la muntele Legnone, cu fundalul său impresionant, și în fața ruinelor castelului.

În total, ședința foto a durat două ore, iar cuplul din California a fost foarte mulțumit de experiență. Am reușit să captăm momente memorabile și frumoase pe acest lac de vis și am creat amintiri prețioase. Lacul Como din Italia este cu siguranță un loc minunat pentru o ședință foto romantică și pitorească, și recomand cu căldură acest loc tuturor celor care doresc să experimenteze natura și a culturii italiene.

 

Fotograf nunta Italia

Fotograf nunta Italia

 

Fotograf nunta Italia

Fotograf nunta Italia