Giulia și Mircea au ales o nuntă în culorile pădurii. Evenimentele de inspirație Wood sunt extrem de actuale, iar crearea unui cadru decorat cu elemente naturale, în culori calde este decorul perfect pentru o nuntă relaxată dar, totodată, romantică.

Fiind din apropierea Bucureștiului, mirii au ales Pădurea Cernica pentru cel mai important eveniment al vieții lor. Astfel cadrul natural și luminos au devenit decorul perfect al unei nunți pline de zâmbete și emoție.

O nuntă în care a dominat culoarea verde, întrepătrunsă cu nuanțele de maro ale copacilor, dar și cu frumoasele culori calde alese pentru a decora spațiul ceremoniei. Albul, bejul, rozul bujorilor, toate au completat acest eveniment idilic și romantic. O astfel de nuntă este  potrivită pentru perioada primăvară-vară, când culorile pădurii sunt vii.

 

Luna mai este luna bujorilor, tocmai de aceea buchetele domișoarelor de onoare au completat buchetul miresei cu o pată de culoare. Am ales să surprindem atât emoțiile invitaților și ale mirilor, cât și cadrul natural superb.

Astfel am realizat fotografii pline de zâmbete, în culori calde și naturale. Atât invitații, cât și mirii s-au lăsat purtați de decorul unei nunți de basm, marcată de atmosferă plăcută și de bun-gust.

Nunta Giuliei și a lui Mircea a fost, dincolo de orice, o încununare a sentimentelor puternice pe care aceștia le au. Iar tematica inspirată de natură nu a făcut decât să le accentueze fericirea și emoția din ziua nunții prin lumini și decoruri spectaculoase.

Casă de piatră, Giulia și Mircea!

 

Lasă un comentariu