georgesandu.ro

Cum vede un fotograf de botez acest eveniment: botez Adam

Rolul unui fotograf de botez este la fel de important ca cel al fotografului de nuntă. Amintirile de la botez sunt importante atât pentru proaspeții părinți, câ și pentru nași sau pentru cel mic. Încerc întotdeauna să obțin cadre care surprind emoția din ochii părinților, bunicilor și nașilor.

fotograf botez

Totodată, orice nou eveniment este o provocare pentru un fotograf. Obiectivul este întotdeauna obținerea unor materiale de calitate superioară, dar și surprinderea emoțiilor din această zi specială.

Slujba religioasă – cel mai important moment al botezului

Momentul propriu-zis al creștinării celui mic este, de departe, cel mai important pentru orice botez. În această etapă este important ca fotograful să obțină cadre din care încărcătura spirituală să nu lipsească. Emoțiile părinților și ale invitaților trebuie să fie surprinse perfect, astfel încât să rămână amintiri pentru totdeauna.

George Sandu

De asemenea, atmosfera din biserică și, mai apoi, din timpul petrecerii de botez este important să fie surpinsă astfel încât să aducă zâmbete chiar și peste ani.

Un fotograf de botez trebuie să surprindă fericirea de pe chipul oamenilor.

fotografii botez

Botezul lui Adam a avut loc într-un cadru restrâns, dar nelipsit de elemente și detalii care mi-au atras atenția. Fotografiile obținute surprind bucuria de pe fețele invitaților, dar și detaliile care mi-au atras atenția. Încerc să pun accentul pe expresii, pe detalii, dar și pe cadre largi și surprinzătoare de fiecare dată când am  un nou eveniment.

Detaliul și emoția se împletesc în fotografiile mele, tocami de aceea sunt convins că fiecare fotografie va fi privită cu plăcere chiar și peste ani.

GeorgeSandu.ro

Asemeni nunților, în timpul unui botez încerc să obțin mai mult decât fotografii. Iar botezul lui Adam nu e o excepție. Un  eveniment relaxat în care invitații s-au simțit bine, iar acest lucru se poate vedea în amintirilie pe care le creez.

 

Vezi și tu mai multe fotografii de botez în portofoliul meu.