georgesandu.ro

Inspiratie nunta: stilul londonez – detaliile care fac diferența

Să găsești inspiratie nunta nu e întotdeauna cel  mai ușor lucru. Știm cu toții că opțiunile sunt nenumărate, iar timpul pare mult prea scurt. Pasionați de călătorie și de atmosfera specială a Londrei, Florentina și Marius au ales pentru nunta lor detalii în stil londonez. Astfel, în fotografiile lor de nuntă m-am putut folosi de taxiul negru specific Londrei.

inspiratie de nunta

inspiratie nunta

Iar acestor fotografii nu li se putea potrivi nimic mai bine decât aerul vintage oferit de nuanțele de alb, negru și gri. Așa că am profitat de ocazie pentru a crea o atmosferă specială în fotografiile Florentinei și ale lui Marius.

De asemenea, fiind pasionați de călătorie și având o relație la distanță pentru mai mult timp, am surprins aceste amănunte în fotografii care le vor aduce zâmbetul pe buze peste ani. Detaliile personale sunt cele care fac diferența în fotografiile de nunta. Tocmai de aceea cea mai buna inspiratie de nunta sunt chiar lucrurile care contează pentru voi.

detalii nunta

Totodată, am surprins în toate cadrele fericirea și bunăstarea de pe chipul mirilor.

fotografie de nunta

În plus, am ales să folosesc jocuri de lumini pentru a îmbina aerul vintage cu detaliile moderne (neoanele, luminile puternice). Totodată, m-am axat pe expresiile feței pentru a surprinde emoții.

fotografii de nunta

Ce am realizat?

Fotografii de nunta care îmbină elementele specifice oricărei nunți cu detaliile care contează pentru cei doi miri. Ca de fiecare dată, am realizat mai mult decât fotografii, am creat amintiri. Nu uit niciodată care este jobul meu principal – să fac oamenii fericiți.

De asemenea, am creat imagini de nuntă care îmbină detaliile, emoțiile și atmosfera unui eveniment unic pentru cei doi miri.

inspiratie de nunta

Am creat fotografii care îți pot fi chiar și ție inspiratie nunta.

Dacă ți-au plăcut fotografiile de nuntă realizate pentru Florentina și Marius poți vedea mai multe aici. Iar dacă ești în căutarea unui fotograf profesionist de nunta mă poți contacta aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA