georgesandu.ro

Alina și Bogdan: o nuntă în stil vintage

Pentru a avea nunta de vis, Alina și Bogdan au ales  să-și organizeze nunta vintage. Tematica vintage continuă să aibă un mare succes în rândul alegerilor făcute de către viitorii miri. Iar eu am surprins în fotografii fiecare moment din cea mai fericită zi din viața lor. Tematica ne-a ajutat să dăm culoare amintirilor ce vor rămane veșnic și vor fi privite cu drag și peste 50 de ani.

Care sunt elementele necesare pentru o nunta vintage?

Pentru a da viață temei alese este un must-have folosirea culorilor pale. Alegerea potrivită a locului unde se desfășoară ședința foto și detaliile de pe rochia miresei sunt, de asemenea, foarte importante. Alte elemente pot fi: simplitatea și rafinamentul decorului, existența elementelor vechi, folosirea aranjamentelor florale în decor și vestimentație. Acestea sunt detaliile la care să fiți atenți pentru o nuntă vintage reușită.

Când spui vintage spui romantism și eleganță. La nunta Alinei și a lui Bogdan am surprins acest stil în toate fotografiile realizate.

Pentru aceste fotografii m-am folosit de lumini naturale, de culori calde, dar și de expresiile de fericire ale mirilor. Așa am reușit să ilustrăm nu doar stilul vitange, cât și iubirea și frumusețea lor.

Nunta vintage

Pentru a plusa nota de romantism în stil retro-vintage, am completat întregul cadru foto cu mașina veche marca Trabant.

Chiar dacă vă alegeți o temă și vă lăsați inspirați din diferite surse atunci când vă pregătiți nunta, stilul vostru, povestea voastră, lucrurile care vă fac pe voi fericiți fac diferența și oferă originalitate amintirilor.

 

Rafinamentul miresei, emoțiile afișate de ea, detaliile rochiei, frumusețea adusă de buchetul de flori  m-au ajutat să aduc în fotografii aerul vintage. Acesta s-a îmbinat perfect cu originalitatea evenimentului.

Ce am realizat?

Amintiri și oameni fericiți. Am reușit să surprind cele mai frumoase ipostaze, fiecare emoție trăită de cei doi miri, îmbinarea perfectă dintre stilul ales, elementele specifice fiecărei nunți și originalitatea mirilor. Nunta vintage va fi întotdeuna în trend.

Dacă ți-a plăcut această ședință foto poți vedea mai multe fotografii aici.

Și mă poți contacta aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA