georgesandu.ro

Cum vede un fotograf profesionist nunta

Un fotograf creează amintiri

Fotografia de nunta, deși pare ușoară chiar nu este. Necesită timp, răbdare și cel mai important să știi când să pui focus. Pentru un cuplu nunta este văzută ca fiind una dintre cele mai prețioase zile. De aceea, un fotograf profesionist are responsabilitatea să capteze cele mai frumoase momente și să creeze amintiri memorabile pentru cupluri. Ca fotograf vin să vă împărtășesc din momentele mele.

Ce înseamnă fotografia de nunta

Având în vedere că pentru un cuplu, nunta este un eveniment important, nu trebuie să existe greșeală. Ca fotograf mă implic foarte mult în ceea ce fac și o fac din pasiune. Atunci când faci un lucru din pasiune, viziunea ta este mai amplă, ești mai deschis la remarcă și creezi amintiri ce vor transmite aceeasi emotie și peste ani.

Prima provocare ca fotograf profesionist începe în momomentul în care trebuie să te ocupi de miri, de invitați și de rude, o treabă ce necesită foarte multă atenție.

O altă provocare este timpul. Unele nunți sunt scurte, de câteva ore chiar, și trebuie să captezi fiecare moment. Deoarece acțiunile sunt limitate, trebuie să fii vigilent și să surprinzi fiecare moment.

Părerea mirilor contează

Într-adevăr, fotografiile sunt amintiri pentru totdeauna! De aceea, mereu întreb cuplul despre momentele speciale pe care vor să le captez, pentru o viață. Aceste momente sunt primul sărut, primul dans sau prima privire. Ca fotograf profesionist trebuie să fii atent și să surprinzi aceste momente, pentru că se întâmplă foarte repede.

amintiri

amintiri

   Surprind emoția transmisă de apropiați

Și invitații sunt importanți. Bucuria și emoția transmise de aceștia nu trebuie să lipsească din fotografie. La rândul lor creează amintiri unice, demne de înrămat.

Clar, nunta este un eveniment plin de bucurie, deci orice moment este important.Ca fotograf profesionist caut să surprind fiecare moment în parte. Pozele ce păstrează un fir epic, vor spune povestea mai departe. Acestea sunt amintiri clădite frumos, într-o zi unică, ce nu trebuie să fie uitate.

amintiri

Încerc să surprind de fiecare dată zâmbetul

Întotdeauna ca fotograf caut acele perle ascunse, mai exact zâmbetul ce oferă fotografiei un cadru bun și lumina de care are nevoie. Surprind acei invitați plini de viață, care râd și se bucură de fiecare moment. Aceste fotografii nu pot lipsi din albumul vostru de nuntă.

Provocarea acestor momente constă în faptul că nu pot fi planificate, ci pur și simplu sunt rare și originale. Ca fotograf profesionist  întotdeauna caut aceste momente și le surprind în simplitatea și bucuria lor. De ce? Pentru că sunt amintiri ce vor păstra cea mai importantă zi la fel de vie ca atunci.

amintiri

amintiri

amintiri

Dacă ți-am captat atenția, atunci te invit să descoperi fotografiile mele  aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA