georgesandu.ro

Momente unice surprinse în fotografia de nunta

Nunta este un eveniment ce trebuie captat cum trebuie, format din momente unice surprinse în fotografie, ce vor dăinui în timp. Alegerea unui fotograf profesionist care se mulează pe stilul vostru și pe dorințele voastre este extrem de important. Comunicarea dintre voi, ca miri, și fotograful profesionist ales de voi este extrem de importantă. Nu cred că v-ați dori ca un moment unic și special pentru voi, să nu fie captat de către fotograf.

Momente unice – pregătirea miresei și a mirelui

Nunta este formată din multiple momente unice, fiind special pentru fiecare parte într-un mod diferit. Dar în cadrul acestor momente unice se regăsesc pregătirea miresei și a mirelui. Totul începe de la fotografierea miresei cu domnișoarele de onoare și nu oricum, ci în stilul caracteristic lor. Cu zâmbete, cu lacrimi și cu emoție. Da, aceste momente unice trebuie captate pe viață!

Întotdeauna ca fotograf profesionist caut acele perle ascunse, mai exact zâmbetul ce oferă fotografiei un cadru bun și lumina de care are nevoie. Surprind acele momente unice pline de viață, unde fiecare se bucură de fiecare moment.

Provocarea lansată unui fotograf profesionist este că aceste momente unice nu pot fi planificate, ci pur și simplu sunt rare și originale. Ca fotograf profesionist  întotdeauna caut aceste momente unice și le surprind în simplitatea și bucuria lor. De ce? Pentru că sunt amintiri ce vor păstra cea mai importantă zi la fel de vie ca atunci.

Și pregătirea mirelui este la fel de importantă. Și cine a spus că pregătirea mirelui nu poate începe cu un hobby preferat? Al lui și al cavalerilor! Un joc pentru a alunga emoțiile este un bun început pentru mire!

Prima întâlnire ca mire și mireasă

Un alt moment unic, ce nu trebuie scăpat de un fotograf profesionist este prima întâlnire dintre mire și mireasă. Practic, de acolo începe magia. Sunt primii pași pe care îi fac împreună ca soț și soție. Totul începe de la prima privire, primul zâmbet și primul pas făcut împreună. Aceste momente unice nu pot lipsi din albumul vostru de nuntă.

Continuă cu unirea lor ca și cuplu la cununia religioasă

Ca fotograf profesionit trebuie să știi că această cununie religioasă este văzută ca fiind unul dintre cele mai prețioase momente unice. De aceea, un fotograf profesionist are responsabilitatea să capteze cele mai frumoase fotografii și să creeze amintiri memorabile pentru cupluri. Mai ales că fotografiile sunt amintiri pentru totdeauna! Și cununia religioasă este un astfel de moment unic, plin de emoție și însemnătate pentru cei doi.

Primul dans ca soț și soție

În cadrul acestor momente unice, intră și dansul mirilor. Practic este primul dans împreună, ca soț și soție. În ziua nunții, mirii își vor pune sentimentele și emoțiile în pași de dans și vor da tot ce este mai bun din ei. Fotografia de nunta trebuie să spună povestea dansului vostru, fără regizări sau alte artificii, păstrându-i atmosfera și farmecul, cu râsete, cu momente speciale și stângăciile micuțe, dar drăguțe, imortalizate pentru totdeauna.

Ca de fiecare dată, încerc să realizez mai mult decât fotografii, încerc să creez amintiri. Pentru că sarcina mea cea mai importantă, ca fotograf profesionist este să fac oamenii fericiți.

Dacă ți-am stârnit interesul, te invit să descoperi povestea din spatele fotografiilor aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA