georgesandu.ro

Ședința foto trash the dress cu Giulia și Mircea

Sedinta foto trash the dress.

Ședința foto trash the dress este o nouă inspirație de nuntă și un concept foarte răspândit în alte țări iar în ultimii ani se regăsește si printre obiceiurile noastre de după nuntă.  Ședința foto trash the dress este un concept cunoscut pentru distrugerea rochiei de mireasă într-un mod artistic și un fotograf profesionist trebuie să surprindă în fotografii emoția momentului. Aici magia se întâmplă fără panouri de lumină, fără aranjarea coafurii și fără clasicele pauze pentru reîmprospătarea machiajului.

Giulia și Mircea au avut un concept de nuntă mai inedit și mai inspirat. Ședința foto trash the dress a avut loc într-un cadru natural, care să contrasteze cu clasicele fotografii de nuntă, unde toată lumea este la 4 ace.

Îți mai aduci aminte de faimosul film Star Wars? Dar de sabia laser și adepții lui Darth Vader? Proaspeții căsătoriți au ales să recreeze pentru ședința foto trash the dress secvențe din film, unde faimoasa cască albă și sabia laser nu au lipsit. Un adevărat Jedi nu pleacă fără sabia laser. Firește, prințesa nu a lipsit și nici lupte nu s-au purtat.

De ce au ales sedinta foto trash the dress în natură și mai ales, inpirată din film

Fiind atrași de natură, dar și de filme, cu Giulia și Marius am realizat o ședință foto trash the dress, unde fericirea și relaxarea s-au transmis chiar și în fotografie.

Starea de bine și relaxarea lor s-au simțit chiar de la primele cadre. Să nu mai spun de culorile naturii, parcă desprinse din filmele de dragoste, și existența elementelor esențiale din film au creat o atmosferă romantică, dar și creativă care îi reprezintă pe cei doi îndrăgostiți.

 

Sedinta foto trash the dress

Ce am obținut în această sedinta foto trash the dress

S-au relaxat și s-au bucurat de natură! Au putut să își dea frâu imaginației și cu ajutorul meu au reușit să obțină fotografiile mult așteptate.

În această ședință foto trash the dress s-au bucurat de cadrele feerice, bogate în culori, și dacă în ziua nunții stresul nu îi lăsa să fie sută la sută ei înșiși, în această ședință foto trash the dress s-au destins, fără a mai avea nicio presiune asupra lor.

Ca fotograf profesionist, mă bucur de fiecare cadru în parte și de ceea ce îmi oferă cuplul căsătorit. Astfel, mi-au oferit libertatea de a suprinde cadre cu adevărat unice, pline de bucurie și relaxare.

Și relaxarea duce cu siguranţă la creativitate, așa că împreună cu Giulia și Marius am obținut fotografii pline de viață.

 

Sedinta foto trash the dress trash the dress Sedinta foto trash the dress | George Sandu

 

Împreună cu ei ne-am folosit de elementele naturale pentru a capta cadre atipice, cum ar fi munții, văile și apa. Ca fotograf profesionist, profit la maximum de acest cadru natural, plin de culoare și emoție. Acestă ședință foto trash the dress le-a oferit amintiri importante pline de emoție, culoare și zâmbete.

Și-au dorit fotografii, încărcate cu iubire, dar și cu elemente ce se regăsesc în film! Ședința foto trash the dress a surprins  starea de bine pe care cei doi au transmis-o. Și nu oriunde, ci într-un cadru plin de culoare.

Avantajul unei ședințe foto trash the dress este că poate fi făcută oricând. Așadar, dacă ai avut nunta iarna, dar ți-ai dori o ședință foto pe timp de vară, timpul nu este pierdut.

Mereu încerc să îi determin pe miri să se exprime cât mai liber pentru a obține fotografii unice. Astfel, ședința foto trash the dress a fost pe stilul celor doi, plină de zâmbete și cu elemente ce se regăsesc în film.

Dacă ți-a plăcut această ședință foto și vrei să descoperi mai multe idei de nunta, poți vedea fotografiile aici.

CRED CĂ O SĂ IȚI PLACĂ ȘI ASTA

Lasă un comentariu